Brezilyalı PS4 krıma yöntemi 4.50 firmaware için Cobra ODE Bayisi

PS4 sahnesini takip edenler PlayStation 4 GameSharing ve bunun Rus / Mısır / Xmax Katsu donanım değişkenlerini zaten biliyorlar ancak bugün @Bassabov'dan PSXHAX Shoutbox'da öğrendiklerimiz, resmi Team Cobra ODE Bayisi (site ismi verilmemiştir) (bkz. BURAYA buraya yazınız yazarken Cobra'nın gece gündüz şeridi askıya alındı), 4.50 Yazılım için Brezilyalı PS4 GameSharing Yöntemini yeniden canlandırdığını iddia ediyor ... Bu şu anki Rumor!
İşte onların sayfalarından kabaca tercüme ettiğim söylentileri şöyle: "PS4: Brezilyalı usul geri döndü Haberler - PS4 (10/04/2017 15:45)
Harika haber! Ekibimiz, yazılım 4.50 ile PS4'te oyun indirmenin "Brezilya yöntemini" tekrardan canlandırdı.
Ve yine Brezilyalı yöntem işe yarıyor!
1. PS4'ünüze oyunların hızlı indirilmesi (1'den 3 güne kadar)
2. 4.50 da dahil olmak üzere herhangi bir yazılım
3. Herhangi bir model PS4 (Fat, Slim, PRO) ve herhangi bir bölge.
4. Hem iç hem de dış HDD'ye indirin
5. ONLINE HAYIR !!! (Fakat biz bunun üzerinde çalışıyoruz)
6. Oyunumuzu yöntemimize göre indirmek için ek parça demonte edilmiştir!
7. SC'den Garanti!
Sitemizin PS4 bölümündeki oyunların bir listesi. Emirleri bekliyoruz! ": Söylemeye gerek yok, PS4 4.50 Firmware üzerinde çalıştıklarına dair söylentiler olup olmadıklarına bakılmaksızın, önceden yüklenmiş PS4 oyunları olan sabit disk sürücüleri için kimseye para ödemeyin ... ayrıca 5000 $ (~ 5 BTC) ödemeyin. Yöntemi karanlık web hackerlarının ve oportünistlerin kullandığı yöntemdir.
Bu RUMOR yasal hale gelirse (Umarım Team Cobra ODE, resmi iş ortağı listesine eklemeden önce iş ortaklarını bir dereceye kadar güvenilirlikle görüntüler

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...