Spelunky 2, PS4 ve PC için Açıklandı.



Güncelleme: Spelunky'nin yaratıcısı Derek Yu, devamın "PS4 ve Steam'e ilk geldiğini" doğruladı. Başka hiçbir platformdan bahsedilmedi, ancak orijinal çok sayıda sisteme geldi ve "ilk" kullanımı, yalnızca bu ikiden fazla sonuçlanacağını gösteriyor. Orijinal hikaye şöyle.
Bugün Paris Oyun Haftası PlayStation Konferansı'nda Sony, popüler haydut benzeri Spelunky adının devamı niteliğindeki bir oyun ortaya çıkardı. Şaşırtıcı bir şekilde, Spelunky 2 deniyor ve PS4'e geliyor.
Buna ek olarak, kısa bir fragman gösterildi, "Gökyüzüne baktığımızda, duvarlar bir kez daha kayıyor" mesajını gösterdi. İlk oyunun mayınlarına kıyasla, yeni oyunun uzaya ya da gökyüzüne konabileceğini ima etti. ormanlar, buz mağaraları ve tapınaklar. Yayın tarihi belirtilmedi ve şu anda platformlama unvanının diğer platformlara gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Bu bir Sony etkinliğinde açıklandığına göre, yalnızca PS4'e geldiğini biliyoruz, ancak ilk oyun sayısız platforma geldi, bu yüzden bunu PC, Xbox One veya Switch'de göreceğiz. Bununla birlikte, özellikle, bir Vita versiyonundan söz edilmedi.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...