PS4 AIO 1.76 Mod Aracı ve Konsol Araçlarına Genel Bakış(PS4 AIO 1.76 Mod Tool and Console Tools Overview by Modded Warfare)

PlayStation 4 geliştiricisi @Modded Warfare, PS4 Multi CoD Aracını takiben @XeXSolutions'ın (YouTube) yardımıyla 1.80 jailbroken konsol sahiplerine yönelik en yeni PS4 AIO Mod Aracında YouTube Kanalında bir konsol araçları genel bilgilerini paylaştı.
Bu araç üzerinde son 2 hafta boyunca XexSolutions'ı açıp kapatmaya çalışıyordum ve bırakmak için zamanı geldiğini hissediyorum. Bu araç, geçmişte 1.76 PS4'ler için yapmış olduğum tüm araçları bir takım yeni araçlarla bir araya getiriyor. Aşağıda bu araçta bulabileceğiniz her şey yer almaktadır.
Konsol Araçları

    
Yük taşıma enjektörü
    
Mod Menüsü Enjektör
    
FTP Tarayıcı
    
Paket Birleştirme Aracı
    
UI Editör
Peek Poke Tool

    
Peek ve Poke Hafızası
    
Pencereyi dosyaya dök
    
Seçimi dosyaya dök
    
Bayt Seçimini Kopyala
    
Bayt dizisini ara
    
Dize ara
    
API Seçici
    
Otomatik Güncelleme izlenen hafıza - yalnızca PS4ME
Gelişmiş Savaş / Hayaletler Modları
Bu temelde PS4 Multi-Cod Tool'umda yayınladığım modlarla aynıdır, ancak Player Speed, Radar ve Jump Height gibi Advanced Warfare aracına bazı ekstra seçenekler ekledim ve iki mod aracına da geçiş yapmanıza izin veren bir seçenek ekledim oyunların temel sürümü veya en son oyun güncelleme sürümü arasında. Hayaletler için bu aracı 1.00 veya 1.20 desteklemek için değiştirebilirsiniz ve AW için 1.00'dan 1.23'e geçebilirsiniz.
Kullanımı:
Bir yük yüklemek için webkit oyun alanındaki kod yürütme özelliğini kullanın. Aracın, enjekte etmeniz için bazı hazır yükleri vardır. Payloads klasörüne bir yük yükleyerek daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki herhangi bir yerden bir yük yüklemek için özel yük yükleme seçeneğini belirleyebilirsiniz.
Webkit oyun alanındaki elf yükleyicisini kullanarak .bin'den .elf yüklerine de geçiş yapabilirsiniz. IP'yi onaltılık düzenleyiciye girmeniz gereken yükler için olan yükü IP'yi değiştirmek için bir seçenek de var. Bu seçeneği etkinleştirirseniz otomatik olarak sizin için IP'yi değiştirecektir.
Mod Menüsü Enjektörü
Mod menüsünü eklemek için webkit oyun alanındaki kod yürütme özelliğini kullanın. 2Much4u'nun GTA-V Azura Menüsünü ve Far Cry menüsünü enjekte etmek için bu özelliği kullanabilirsiniz
 
Paket Birleştirme Yardımcı Programı

Çok parçalı paket dosyalarını tek bir paket dosyasına birleştirmek için bunu kullanın. Bu, paketi paket yöneticisine yüklemenizi sağlayacaktır. Bunu büyük oyun güncellemeleri ve indirilen oyunları ve uygulamaları depolamak gibi şeyler için kullanabilirsiniz. 
UI Editör

Ana ekran görüntülerinizi takas etmek ve kullanmadan önce bir FTP yükü enjekte etmek için bu aracı kullanın. Bağlan'ı tıklatın ve tüm ana ekran görüntülerini yükleyecektir. Bir görüntüyü sağ tıklatarak ve görüntüyü değiştir seçeneğini belirleyerek veya değiştirmek üzere görüntüyü seçerek bilgisayarınızdaki yeni bir görüntüyü en üstte bırakarak istediğiniz görüntüleri değiştirin. Ayrıca sağ tıklatarak ve resmi ayıkla seçeneğini seçerek PC'ye bir görüntü çıkarabilir veya görüntüyü PC'ye sürükleyip bırakabilirsiniz.
FTP Tarayıcı

FTP yoluyla PS4'ünüzün sabit diskine göz atmak için bunu kullanın. Kullanmadan önce bir FTP Yükü yükleyin. Dosyaları PS4'ten PC'ye ayıklayabilir ve dosyaları PC'den PS4'e alabilirsiniz. Bilgisayarınızda açmak için bir dosyayı çift tıklatabilirsiniz.
Peek Poke Tool

Hangi API'yi seçip yükü enjekte etmek istediğinizi seçin. Daha sonra oyunu bir kez bağla'yı tıklayın ve eklenecek modülü seçin ve ekle'yi tıklayın. Okunacak bir temel adres ve okunacak bayt uzunluğunu girin ve gözat'ı tıklayın. Doğrudan hex görüntüleyicide düzenleyebilir ve değişiklikleri uygulamak için tıklama yaparsınız.


 Ghosts/AW
Sağ alttaki RTE Yük, Yükünü enjekte edin, daha sonra oyunu oynarken Hayaletler veya AW aracında bağlana tıklayın. Bir maça girdikten sonra oyununuzun hangi güncelleme ile çalışacağını seçin, ardından tüm oyuncu adlarını listeye yüklemek için istemcileri getir seçeneğine tıklayın. Bir oyuncuya tıklayın ve seçtiğiniz kişi için bu modun hangisinin etkinleştirileceğini etkinleştirmek için bir mod seçin.
Credits
Aracla birlikte gönderilen yükleri ve API'ları yapan kişiler
Anlamayan arkadaşlar için programı yapan arkadaşın videosu. Arkadaşlar bu programı çalıştırmak için konsol sürümünün 1.76 olması gerekmektedir. Eğer istek olursa indirme linki eklenecektir. Daha fazlası için yada anlamayanlar yorumlarda belirtebilir.
 



Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...