Hacker Grubu Knights of the Fallen Tarafından PS4 Knack Dosya Sistemi Dökümü Yayınlandı.


PS4 Hacker grubu Knights of the Fallen (KOTF), 1.76 PlayStation 4 konsolu sahipleri için Knack oyunun dömlümledi.(aşağıda)
 

En yeni Knack.READNFO.PS4-KOTF / Knack READNFO PS4 KOTF (91 Dosyada 64649.47 MB) NFO dosyasını kontrol edin:

Kurulum Yardımı
Mevcut Gereksinimler
: 1.76fw PS4, socat, elf yükleyici, terminal, ftp istemcisi, ftp yükü, oyun başına netcatdecrypted oyun modülleri, çıkarılan oyun ve çekirdek kancaları yaması. Mevcut yazılımlar için bir şifre çözümü yayımlanırsa, bu dökümanlar da aynı şekilde işe yarayacaktır. CUSA ????? Äapp0 dosyalarını CUSA ????? ÄCrack Önyükleme PS4'teki dosyalarla değiştirin, FTP Yükünü Aktar'ı Etkinleştir, Veriye Git ve CUSA Dizini CUSA ?????, FTP'yi CUSA içeriğini yap! Äapp0 bu relase'den CUSA'ya kadar ????? Yeni oluşturduğunuz klasör. PS4'ünüzü yeniden başlatın. Elf yükleyicisini bilgisayarınıza yükleyin, komut istemini açın veya "socat" dizinine cd yazın. PS4 Tarayıcı'yı başlatın ve "elf loader" e gidin, Bir kez sahneye çıkmanız gerekirse, bu socat komutunu yürütün. "Çalıştırıldıktan sonra TCP: PS4ip: 5054" mesaj panosunda "netcat nc PS4ip 5088" mesajı görüntülenirse, "Başarılı Başladı" mesajını gördüğünüzde PS düğmesine basın ve Oyun başlatmak için Playroom'u başlatın.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...