SNES Classic Edition Kırıldı.

SNES Classic Edition 29 Eylül'e kadar resmi olarak piyasaya çıkmayacakken, Reddit'teki geri çağırma hackerları, Hakchi2'nin SNES Mini çekirdeğini dökme / yazma kabiliyetine sahip olduğunu doğrulamıştı; bu, NES Classic Edition'ın bu yılın başlarında jailbreak edildiği anlamına geliyor!
Reddit'te SpongeFreak52'den alıntı yapmak için: Bu öğleden sonra Best Buy getirttiğim SNES Mini'yi açmaya başladım, bu yüzden başkalarının henüz sahip olmadığı bir duygu ile başlamak heyecanlıydı.
Birkaç oyun oynadıktan sonra, Hakchi2'ye atıldığında nasıl davranılacağını görmek istedim. Sürprizimle (sanırım donanım benzerlikleri vermemeliydim), çekirdeği dökülüp mevcut sürümü ile yeniden yazılabilir. Hatta temeller için bir NES Mini çekirdeği fırlatmıştım (spoiler: hiçbir şey olmuyor - güç ışığı yanıp sönüyor) ve hiçbir sorun olmadan SNES çekirdeğine döndü.
Referans olarak, SNES Mini'nin çekirdek ve çekirdeği 2,736,128 bayt, NES'in 2.826.240 baytına kıyasla.
Bu noktada varolan araçlarla yapılabilecek pek çok şey olduğunu varsaymamamıza rağmen, insanların kurtarma modunun NES Mini'ler ile aynı şekilde davranıldığını bilmek ilgisini çekeceğini düşündüm.
GÜNCELLEME: Tam NAND boşaltma yetenekleri çalışıyor durumda - bu Avrupa dökümü zaten bir NES Mini'de önyüklenebilir olduğunu doğruladı! (kredi / u / madmonkey1907)
Hoş bir sürpriz olarak, Nintendo bunun tam olarak öngörmüş olması ve NAND içindeki bağlantı noktaları için bir not bırakması gibi görünüyor! / Etc dizininde gizli olan "doksanlılar" isimli bir dosya var.


Bu Mini'nin tadını çıkarın, şu andan kopun ve doksanlı yıllara geri dönün.

 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...