Infamous Yapımcısının Yeni PS4 Oyunu Ghost of Tsushima

Infamous'dan beri: 2014 yılında piyasaya sürülen First Light, geliştirici Sucker Punch'ın üzerinde çalışmakta olduğu şey Ghost of Tsushima oyunuydu. Şimdi, Paris Games Week'de, şirket yeni oyunu açıkladı. Buna Ghost of Tsushima deniyor ve PS4'e geliyor.

Buna ek olarak Sony, oyun için yeni bir römork yayınladı. Açık dünyadan başka, oyunun öncülü veya nasıl oynanacağı hakkında çok az şey biliniyor ancak Japonya'nın Moğol istilaları sırasında yer alıyor gibi görünüyor ve yalnız bir Samuray'ın intikamcı katili ortaya çıkardığı kaosu ayrıntılarıyla anlatıyor.


Sucker Punch zaten PS4 için iki oyun yayınladı: yukarıda adı geçen Rezil: First Light ve ilgili Infamous: Second Son. Tsushima Hayaleti, sekiz yıldaki ilk yeni IP'si. Sony'nin medya brifinginde Sony, Detroit: İnsanın serbest bırakılması penceresini ortaya çıkardı ve yeni bir Sonuncu: Part II fragmanını gösterdi. Avrupa etkinliğinden daha fazla bilgi almak için, Sony'nin Paris Oyun Haftası basın toplantısından çıkan en büyük PlayStation haberlerine göz atın ya da duyurularını yine Sony Paris Oyun Haftası basın toplantısı canlı yayınıyla yeniden yaşayın.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...