Nintendo Switch, taşınabilir bir projektör yuvasını hak ediyor

Nintendo, orijinal Switch pazarlama kampanyasında, Switch'i arkadaşlarınızın evlerine veya barlarına getiren ve Nintendo oyunlarının keyfini çıkarırken gerçekten taşınabilir bir konsol olarak cihazın cesur bir vizyonunu ortaya koydu.

OJO, YesOJO Studios'tan bir Switch aksesuarı olup, taşınabilir bir projektör, hoparlör ve yedek bir bataryayı, Switch'in mobil dock'una TechCrunch aracılığıyla birleştirerek bu fikri oluşturmaktadır. Gördüğünüzde neredeyse körü körüne açıkça göründüğü şey: Switch'in taşınabilirliği iyidir ve Switch, hareket halindeyken çok oyunculu oyuncu için harika, bu nedenle bunu daha büyük bir ekranda mümkün kılmak için bir projektör eklemeyin? Şirket, rıhtımın 200 lümende 30 ila 120 inç arasında bir görüntü sunabileceğini iddia ederken, güç bankası hem projektöre güç sağlayan hem de Anahtarınızın ömrünü uzatacak ekstra 20.400mAh bir pil sunuyor.


Ne yazık ki, OJO sunduğu için oldukça pahalı. Şu anda Indiegogo'da 269 dolarlık bir erken kuş fiyatıyla fonlama arıyor (bu da perakende yepyeni Anahtar maliyetleri kadar). YesOJO, perakende satış mağazasında OJO'yu 369 dolar karşılığında satmayı planlıyor. Bu, çoğu insan için daha zor bir soru.

Ayrıca, YesOJO, Indiegogo'da oldukça karmaşık bir donanım projesi sunan ilk kez bir firmadır. Şirket ayrıca, biraz iyimser gözüken bir Aralık gemi tarihe vaat etmesine rağmen, gerçek anlamda imalat yapmaya henüz başlamadı. Her zamanki gibi, destek vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmanız gerektiğini hatırlamak önemlidir.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...