PS4 Homebrew Kütüphaneleri ve BigBoss Örnekleri, Denemeler Düzeltildi

PlayStation 4 geliştiricisi BigBoss, son yaptığı PS4 Homebrew Demos'undan bu yana, kod çözücülerinin Sony sızıntılarının yerine geçebilecekleri PS4 homebrew geliştirme için bir dizi kütüphane ve örnek olan LibOrbis'i hazırladı.

@zecoxao (Twitter) ve @ZeraTron (Twitter) da dahil olmak üzere PS4 demo oyunları tam sürüm oyun olarak düzeltildi. Aşağıdaki Tweet'lerin bazılarında, diğer geliştiriciler arasında insanları özgün oyun satın almak için hatırlatan anti-p! Racy tutumunu açıklıyor PS4 yedeklerini yüklerken gerçekte bir deneme olan Playroom'u verici bir oyun olarak disk tabanlı bir başlık kullanırken kullanın.

Aşağıdaki Tweetleri inceleyin; burada kısaca özetle, PlayStation 4 oyunlarını çalıştırmak için PS4 Minimal Bellenim Sürümünü düzenleme ile ilgili ayrıntıları içeren yeni / güncel bir öğretici bulunmaktadır.


Çevirmiş olduğum bazı Tweet'ler;


1-Homebrew> Korsanlık. Teşekkürler bigboss :)

2-Sanırım önce eski PS3 günleri gibi bir yedek başlatıcıya ihtiyacımız var;)
Belki de sonra PS4 için multimana dönecektir;)


3-bazı oyunlar, tam oyunlar olmasına rağmen demo gibi davranıyor. Bunun ne olduğunu bilmiyoruz ve bunu araştırıyoruz.

4-Oyun odası yerine bir disk oyunu'nu donör oyun olarak kullanırsanız, daha önce denenmiş oyunları tam oyun olarak çalıştırabilirsiniz 





 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...