Silent hill oyunanabilir demosu artık mümkün(P.T. (Playable Teaser) on PS4 1.76 Retail Demo, Homebrew Coming!)

Playable Teaser'den sonra Perakende PS4 Eğitiminde Minecraft Deneme sürümünü temel alarak, PT'nin kaynak dosyalarını açığa çıkardı ve PlayStation 4 geliştirici @zecoxao, Twitter'da P.T.'yi duyurdu. şimdi YouTube'da José Coixão  kanalı üzerinden bir gösteri videosu yayınladı ve ilk defa bir yüksek grafikli oyun homebrew olarak çalışıyor, tabi sadece 1.76 versiyonunda.

Zecoxao'ya göre ayrıca, oyunların artık yamalar gerektirmediğini doğruladı; aşağıdaki yük, P.T.'yi etkinleştirdi. (PS4 Oyunları Liste Minimal FW Listesi'ni kontrol edin), şimdiye kadar 3 oyunla test edildiğini kaydetti. P.T., Angry Birds ve MGS: Ground Zeroes.


Ayrıca, dosya yapısını / data / CUSAXXXXX / <şifresi çözülmüş eboot ve modüllere sahip oyun yapısı> yineler ve yedekleme oyunlarını çalıştırmak için onları takip eden çekirdek kancalarıyla kurmanız yeterlidir ve netcat'te "başarıyla başlatıldı" mesajını gördüğünüzde komut satırında yükün başarıyla çalıştırıldığını öğreneceksiniz.

Uyarı: Son olarak, kaydetme sorunlarına karşı Playroom savegame dizinine yönlendirileceğini vurguladı, bu nedenle diğer oyunları denemeden önce bir yedekleme yaptığınızdan emin olun!
 







video: 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...