Beyaz PS4 Pro 1TB Konsolu 7 Kasım'da Geliyor

Geçtiğimiz günlerde bir Glacier White PS4 Slim ve Sınırlı Sürüm Destiny 2 PS4 Pro Bundle'ı gördük. Son zamanlarda bir White PS4 Pro 1TB 4K HDR konsolu Console-Deals.com üzerinden   339.99 £ fiyatı ile görüldü Xbox One X ile aynı zamana gelmesi tamamen raslantı. 
aşağıdaki resimlere göz atın ve burada Beyaz PlayStation 4 Pro özellikleri:
    
 

Beyaz 1TB Konsol, Denetleyici, Mono Kulaklık, HDMI kablosu, USB ve güç kablolarını içerir
    
GÖRÜNÜMÜZ GRAFİKLER: 4K TV sahipleri 4K kalite çözünürlüğü gibi yüksek kaliteli görsel öğelerin yanı sıra daha hızlı ve daha kararlı çerçeve oranları elde edebilirler. HD TV kullanıcıları, 1080p'de PS4 başlıklarında gelişmiş oyun deneyimlerinden de yararlanacaklar.
    
GAMEPLAY'I GELİŞTİRMEKTEDİR: Ekran üstü keskin ve yumuşak ekran hareketi için daha hızlı çerçeve oranlarını destekler.
    
YÜKSEK DİNAMİK ARALIĞI (HDR) TEKNOLOJİSİ: Görseller, gerçekçi, insan gözünün gerçek dünyada gördüğü kadar çarpıcı derecede canlı ve daha gerçekçi.
    
OYNA VE UZAKTAN OYNANIYLA KAZANIN: 1080p ve 60fps'e kadar olan görsellerle çarpıcı detaylarla oyunlarınızı paylaşın ya da akış yapın.
    
DAHA İYİ BAĞLANTILAR: 2.4GHz / 5GHz Wi-Fi modu seçenekleri ve HDMI 2.0 çıkışı bulunuyor.
    
İKİ KONSOLE, BİR PS4 AİLE: PlayStation 4 Pro ve PlayStation 4 konsollarında arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve PlayStation Plus ile en büyük online topluluğuyla iletişime geçin.
    
OYUNLAR: Bütün oyunlar PS4 Pro ve PS4 ile tam uyumludur ve oyuncular çevrimiçi olarak aynı çok oyunculu ekosistemde yarışırlar.
    
SADECE PERFORMANS: Bir konsoldaki inanılmaz bir görsel kalite ve performans kombinasyonu ile gücü iki katına çıkarın.



Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...