Halo 5 için Xbox One X yaması konsolun çıkışıyla Geliyor

Xbox One X yamalarını alan Microsoft oyunlarının içine Halo 5'de eklendi. 
Ancak bu, yamanın yeni konsolun lansmanı için zamanında çıkmasını engellemedi.
343 Industries, düzeltme ekinin 7 Kasım tarihli konsolun resmi başlatma tarihinden çok önceden bugün saat 09:00 PT / 12:00 ET / 16:00 GMT'ye çıkacağını doğruladı.
Oyunun daha yüksek çözünürlüklü dokulara destek vereceğini ve 4 K'de görüntüleneceğini biliyoruz. Bununla birlikte, oyunun yaşı nedeniyle HDR desteğiyle düzeltmek görünüşte mümkün değildi.Xbox One X geliştirmelerinin yanı sıra, düzeltme ekibi, Oddball modlarının geri dönüşümü, yeni silah derileri, yeni silah ayarı ve bir dizi yeni yükseltme ve düzeltme de dahil olmak üzere bir dizi oyun özellikleri içeriyor.Daha fazla ayrıntı için, Halo'nun resmi sitesinde bulunan blog yazısına göz atın. Yeni konsolları alır almaz yeni geliştirmelerle oynayabilmeyi isterseniz, '4K oyun güncellemelerini' açarak yamayı mevcut Xbox One'a indirmek mümkün olacak. Ardından, verilerinizi Microsoft'un sunucularından yeniden indirmek zorunda kalmayacaksınız, ayrıca harici bir sabit disk kullanarak yeni konsolunuza aktarabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...