Grand Theft Auto Online için Ceza Teşhir Başlangıç Paketi Ayrıntıları

Bugün RockStar, bazı sanal eşyalar karşılığında gerçek dünya nakit karşısında forking sakıncası olanlar için Grand Theft Auto Online Ceza Şirket Starter Paketi hakkında bilgi paylaştı.
Aşağıda, PlayStation Blog'daki R * Q'dan alıntı yaparak olan ayrıntılar verilmektedir: GTA Online şu anda, tüm oyuncular için hediyeler ve nadiren görülen Los Santos kar yağışı içeren yıllık Şenlik Şaşırtması ile bayram kutluyor.
Grand Theft Auto Online'ı yeni tanırsanız, Criminal Enterprise Starter Pack, ceza imparatorluğunu başlatmanın en hızlı yoludur. Özellikler, işletmeler, silahlar, araçlar ve daha fazlasını içeren GTA Online'daki en heyecan verici ve en popüler içeriğe erişin.
Labirent Bank Batı Yürütme Bürosu'ndan ticari girişimler başlatın, yeraltı Paleto Orman Bunkerinizden güçlü silah teknolojilerini araştırın veya bir Supercar, motosikletler silahlı Dune FAV ve daha fazlasını içeren çeşitli araçlar ile sokaklarda gözyaşı dökün.
Buna ek olarak, tümü Los Santos ve Blaine County üzerinden saltanat kurmanıza yardımcı olmak için güçlü silahlarla birlikte 1.000.000 USD GTA alacaksınız.
Ceza İnsanı Başlangıç ​​Paketi, Grand Theft Auto Online'daki erişimle $ 10.000.000 değerinde GTA üzerinde şunları yapabilirsiniz:
Özellikleri:

    
Labirent Bankası Batı Yürütme Bürosu
    
Paleto Ormanı GunRunning Bunker
    
Senora Çölü Sahte Para Fabrikası
    
Büyük Chaparral Biker Kulübü
    
1561 San Vitas Street Apartment
    
1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage
Araçlar:

    
Dune FAV
    
Maibatsu Frogger
    
Enus Windsor
    
Obey Omnis
    
Coquette Klasik
    
Turismo R
    
Pegassi Vortex
    
Huntley S
    
Batı Zombi Helikopteri
    
ölüm perisi
Silah, Giyim ve Dövmeler:

    
Kompakt El bombası Başlatıcısı
    
Marksman Rifle
    
Kompakt Yükseliş
    
Dublörler Yarışı & İthalat / İhracat Ekipmanları, Bisikletçinin Dövmeleri
Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto V'in her kopyasına dahildir. Grand Theft Auto V ve Criminal Enterprise Başlangıç ​​Paketi Paketlerinde 2 Ocak'a kadar tasarrufa% 50 indirim yapılmaktadır. Daha fazla bilgi için PlayStation Store'u ziyaret edin.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...