PS4 Kullanıcı Modu için DYNLIB IDA Pro Eklentisi

Bu hafta başlarında IDA Pro 7.0 için bir PS4 NID Resolver IDA Eklentisi ve bugün PS3 / PS Vita / Wii-U için IDA Oyun ELF Yükleyicilerini hazırlayan geliştirici aerosoul94, ters mühendislik PS4 kullanıcı moduna yardımcı olmak için bir DYNLIB IDA Pro eklentisi sundu. ELF, PS4'e özgü DYNLIBDATA segment verilerini yükleyerek.
İndirin: dynlib-master.zip / GIT
Github deposundaki README.md'den alıntı yapmak için: DYNLIB
Bu, PS4 özel DYNLIBDATA segmentini yükleyerek ters mühendislik PS4 kullanıcı modu elf'lerine yardımcı olmak için bir IDA Pro eklentisidir.
Özellikler

    
Karmaşık sembolleri çözer NID, ithalat ve ihracat etiketlemek için
    
Simge tablosunu yükler
    
Yamalar değişiklikleri
bina
Gereksinimler

    
Visual Studio 2017
    
IDA *** (6.8 altında Win32 yapılandırması, 7.0 altında x64 yapılandırması)
IDA *** kurulumunuzun doğru yolunu belirtmek için Additional Library Directories ve Additional Include Directories'i yeniden yapılandırmanız gerekebilir.
kullanım
dynlib.xml, NID'lerin ve eşleşen orijinal simgelerinin bir veritabanıdır. NID'leri çözmek için gereklidir ve eklentinin daha fazla NID'yi çözebileceğinden emin olmak için güncellenmesi gerekir.
Dynlib.xml ve dynlib64.dll'yi IDA Pro'nun eklentileri klasörüne yüklemeniz gerekecek.
Sonra Ctrl + F-10 tuşlarına basabilir veya Düzen> Eklentiler> DYNLIB'ye gidebilirsiniz. Bundan sonra, veritabanında ilk yüklenen aynı PS4 elf'ini seçmeniz gerekecek

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...