Sony Holiday Flash Sale: Bu Hafta Sonu PSN Oyunları ve Filmlerinde indirim.


"Noel öncesi gece ... hikaye devam ederken!"

  PlayStation 4 geliştiricisinden SpecterDev'in PS4 4.05 Çekirdek Exploit Progress'inde en son duyduğumuz bazı konular vardı ama son zamanlarda şu güncellemeyi Tweeting etti:

"WebKit çıkışı exploit zincirinde istikrarlı görünüyor, ancak başlatma oyunları önyükleme sırasında donuyor.

O zamandan beri, bugün yaptığı Reddit's Discord kanalında izlediği PS4 v4.05 çalışması @SpecterDev ile ilgili resmi bir açıklama istendiğinde, bugün "Bugün yapılsın ya da yarın olacağım" kararını verdiğim bir oyun üzerinde çalışıyorum sadece.

Ayrıca @HydrogenNGU'den bazı ilgili Tweetler şu Noel Arifesi devam eden PS4 4.05 jailbreak haberlerini takip edenler için verilmiştir:

Noel için PlayStation 4 veya PS4 Pro konsolunuz varsa, PS4 jailbreak ve ilgili konular hakkında sizi bilgilendirecek sık sorulan soruların yanıtları için bu Kısa SSS'ye bakın.

İşte PS4 sahnesinin yakında PlayStation 4 v1.76 döneminden mezun olan yeni bir v4.05 normunu exploit portlarıyla tamamlamasını umuyoruz, böylece daha fazla insan son 1.76 PS4 oyun yayınlarının ve homebrew gelişmelerinin keyfini çıkarabilir!

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...