13. Cumaya Yeni Oyun Modu Yakında Ekleniyor

  Geliştirici IllFonic çok oyunculu sağ kalım-korku oyunu için yeni bir mod bildirdi. Paranoya Dublajlı Mod, başlığa "yakında" ücretsiz bir güncelleme olarak eklenecek.

IllFonic, oyuncuların Paranoya modunun gelmesini ne de modun gerçekleştireceğini belirten bir tarih açıklamadı. Geliştiricinin tümü paylaştığı mod için psychedelic bir fragman oluşturuyor ve yanıtladığıdan daha fazla soru ortaya çıkıyor. Aşağıdan izleyebilirsiniz.


  En son güncelleme bu ayın başlarında geldi ve bir takım yeni özellikler ve oyun ayarlamaları getirdi. Yeni bir harita (Jarvis Evi) ile birlikte, yeni bir Jason'ın yanı sıra yeni bir danışman olan Mitch Floyd ekledi.

13'üncü cuma kadar PlayStation 4, Xbox One ve PC için kullanılabilir. Oyun, bu ayın başlarında, 13 Temmuz Cuma günü iki konsol için fiziksel olarak serbest bırakıldı. Bu arada PC sürümü, Cadılar Bayramı'nı kutlamak için şu anda Steam'de 20 $ satılmaktadır.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...