Grand Theft Auto Online, Yeni Mod ve Batmobile Geliyor.

Grand Theft Auto Online'un en son güncellemesi, oyuncuları yeni ve eski hale getireceğinden emin. Şık bir yeni araç ve Düşman Modu yanı sıra buna değer ziyaretinizi yapmak için her türlü bonus ekliyor. En azından, şu andan 6 Kasım 2017 tarihleri ​​arasında herhangi bir zamanda giriş yaparsanız, GTA'dan 400.000 ABD doları kazanacaksınız. Çift Maaş ödemeleri ve bazı mülk ve araçların% 30'u bu süre zarfında da gerçekleşir.
Condemned olarak da adlandırılan yeni Düşman Modunda çift GTA $ ve RP elde edersiniz. Bu modun öncülüğü oldukça dolandırıcı, aynı zamanda eğlenceli tonlarca geliyor. Esasen, bir oyuncunun üzerine bir Kınanmış lanet olacaktır. Geri sayım sayacı bitmeden birini öldürmezlerse otomatik olarak öleceklerdir. Bununla birlikte bir başka oyuncuyu öldürdükleri anda, cehenneme döndüklerinde onlara lanet aktarılır.
Grand Threat Auto Online Kayıp DLC'nin taraftarları çığlık atmaya özen gösteren diğer kısmı Vigilante. Bu, Dark Knight'ın kendisinin garajından çekilebilecek oyunun en yeni aracı. Grand Theft Auto'un Batmobile versiyonu ve süper harika görünüyor. Arkadan iten bir roket sistemi var ve makineli tüfekler ön tarafından koruyor.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...