Hellboy Injustice 2'ye Geliyor.

Fighter Pack 2'deki üçüncü ve son Adaletsizlik 2 karakteri, serbest bırakılmadan sadece birkaç hafta uzakta. Warner Bros Interactive Entertainment, bugüne kadar DLC ilavelerinin en büyük sürpriz karakteri olan Hellboy'un 21 Kasım'da piyasaya çıktığını duyurdu.
WB, geldiği zamanki habere rastlarken, Hellboy'un oynadığı şeyi sergileyen yeni bir oyun römorku paylaştı. Beklediğiniz gibi, silahından, dev yumruktan ve şımarık tutumundan bol miktarda yararlanıyor; videonun büyük kısmıyla savaştığı Galaktus ile arasındaki tutum farkı oldukça büyüktür. Onun süperine de bir göz atalım; birçok karakter gökyüzüne götürürlerken, Hellboy ve talihsiz rakibi Dünya'nın derinlerine doğru ilerliyorlar.
Hellboy, Fighter Pack 2'nin bir parçası olarak bulunur; ya da Injustice 2'nin Digital Deluxe ya da Ultimate sürümlerini satın aldıysanız, onu 21 Kasım'da ücretsiz olarak alacaksınız. Alternatif olarak, onu PS4 ve Xbox One'da tek tek satın alabilirsiniz - ve muhtemelen, Adaletsizlik 2'nin nihayet geleceği PC'dir için. Raiden ve Black Manta'nın da eklendiğini gösteren Fighter Pack 2'nin serbest bırakma kapakları.
Hellboy hala birkaç hafta uzakta olsa bile, haksız yere 2: Atom için kimin başında olduğunu zaten biliyoruz. Karakter Aralık ayında çıkacak ve üçünün birincisi Fighter Pack 3'ün bir parçası olarak geliyor.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...