PUBG, Önümüzdeki Hafta Test Sunucularına Camdan Atlama ve Tırmanış Ekliyor

İki oyun-değişen mekanik yakında PlayerUnknown's Battlegrounds yolda. Developer Bluehole önümüzdeki hafta PC 1.0 sürümüne yönelik test sunucuları yayınlayacağını açıkladı. Bu sürümde en dikkat çeken tırmanma ve tonozlama gibi bir dizi yeni özellik yer alıyor.
Bluehole günün testlerinin hangi gün başlayacağını henüz belirtmedi ancak geliştirici, test sunucularının "herkesin test yapımını denemek ve geri bildirimde bulunmalarını sağlamak için birkaç gün boyunca" hazır olacağını söyledi. Tırmanma ve tonozlama özellikle büyük değişikliklerdir; PlayerUnknown kendisi, Brendan Greene, PAX Aus'daki bir panel sırasında tonozlama "oyunu ciddi bir şekilde değiştirecek" dedi.
Bluehole, kütlenin resmi PUBG web sitesindeki bir görevde nasıl çalışacağı üzerine daha ayrıntılı bilgi paylaştı. Geliştirici, "Başlangıçta 1 metre yüksekliğe kadar olan yapıların üzerinden geçiş yapmayı planlamış olsak da, sınırın 2.3 metreye çıkartılmasıyla bu özelliğin işlevselliğini genişletmeye karar verdik" dedi.
"Boyut ölçütlerini karşılayan hemen hemen tüm statik nesneler ölçeklenebilir. Ayrıca, yapılardaki (pencereler gibi) açıklıklardan geçmek, yeterince geniş ve uzun oldukları sürece mümkündür, yeterince kısa olan hemen hemen her statik nesneyi ölçeklendirebilirsiniz. Göğüs seviyesinin yüksek olduğu objeler elindeki bir silahla ölçeklenebilir.Vault'a çekilmesini gerektiren daha uzun yapılar her iki elle de herhangi bir öğeden arındırılmış olmalıdır (bunlar animasyon oynatılırken otomatik olarak kılıflanır). daha hızlı hareketi sağlayacak bir momentum üretecek Hareketi sabit konumdan gerçekleştirmek de mümkündür, ancak oynanan animasyon daha yavaş olacak ve oyuncuları daha uzun süre savunmasız kalacaktır. "
Tırmanma ve tonozlamaya ek olarak, PC 1.0, balistikte ve araç sürüşünde değişiklikler getirir. Bluehole, hile yapan oyuncuları küçümmek için yeni önlemler getireceğini de belirtti. Geliştiricinin yazısında "Hilelerin kullanımı ile ilgili olarak elimizden geleni yapacağız ve hileleri kullanan kullanıcıların cezalarını algılayıp empoze etmek için mevcut tüm kaynakları kullanacağız" dedi. Son zamanlarda kullanımlarını daha iyi tanımlamak ve izlemek için yeni önlemler aldık ve bunu daha önce olduğundan daha verimli bir şekilde yapmak için güvenilir sistemler tasarladık. "
PUBG, PC ve Xbox One'da tam olarak bu yıl Game Preview programıyla piyasaya sürüldü. Aynı PAX Aus paneli sırasında Brendan Greene, Xbox One ve PC sürümleri arasında çapraz oynamak istediğini söyledi; aynı zamanda çok yakında popüler roket royale oyununa tek kişilik bir kampanyanın eklenmeyeceğini de doğruladı

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...