Amazon Prime Video, Xbox Sahipleri İçin Geliyor



Konsolunuza yalnızca video oyunları oynamaktan daha fazlasını yapmak istiyorsanız, yalnız değilsiniz, öyle görünüyor ki bu, birçok şirketin konsollarını bu günlere doğru yönlendirdiği yönündedir. Aslında, Microsoft'un kısa bir süre önce Amazon Prime Video'nun Xbox One sahipleri için (ve Xbox One X sahipleri için de konsolun lansmanı sonrasında) global olarak bulunabileceğini duyurmuştu.Bunun anlamı, bir Amazon Prime üyesi iseniz, Prime Video içeriğine Xbox One konsolunuzdan erişebileceksiniz demektir. Kullanıcıların, Amazon Orijinalleri de dahil olmak üzere her türlü Prime Video içeriğini izlemelerine olanak tanıyacak.
Avustralya ve Yeni Zelanda'da yaşayan insanlar için de iyi haberler var. Microsoft'a göre, Prime Video'nun Xbox One'da piyasaya sürülmesini kutlamak için, bu iki ülkenin sakinleri ilk altı ayda Prime Video'ya abone olmak için aylık 2,99 ABD doları tutarında iskonto edilmiş bir fiyattan yararlanabilecek ve ardından bu  fiyat 5,99 dolar olacak.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...