YouTube TV, Microsoft Xbox One'a geliyor

YouTube bu hafta içerisinde Microsoft'un Xbox One video oyun konsolu için resmi bir YouTube TV uygulaması başlatılacağını duyurdu.

YouTube TV, kullanıcılarının ABD'de 40'tan fazla TV kanalından canlı TV yayınını canlı hale getirmesine olanak tanıyan ücretli bir abonelik hizmetidir. Netflix gibi rakip isteğe bağlı akış hizmetlerine göre çok daha pahalı ve desteklenen kanalların tümüne erişim için ayda 35 ABD Doları maliyet içeriyor.
 

"Nisan ayında YouTube TV'nin piyasaya sürülmesinden bu yana, canlı spor yayınlarını, yerel ve ulusal haber akışını gerçekleştirdiniz ve telefon, tablet ve bilgisayarınızdaki şovları özleyemiyorsunuz. Şimdi, büyük ekran için yapılmış yeni YouTube TV uygulamanızın duyurusunu yapmaktan çekiniyoruz "dedi. "Önümüzdeki birkaç gün içinde NVIDIA SHIELD ve Sony gibi dahili Android TV'li TV'lerin yanı sıra Xbox One ailesi dahil olmak üzere Android TV cihazlarında yeni YouTube TV uygulaması aracılığıyla canlı TV yayınını gerçekleştirebilirsiniz. (Xbox One, Xbox One S ve yakında Xbox One X). "

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...