PlayStation VR Skyrim Sanal Gerçeklik Paket Detayları ve Fiyatlandırma

Geçen hafta bir PS VR GT Spor Paketinin piyasaya çıktığını gördük ve bugün Sony, bir PlayStation VR Skyrim VR Paketinin sadece 449,99 USD veya 579,99 CAD'tan başlayan ön siparişlerle geldiğini duyurdu. 
The Elder Scrolls V: Skyrim VR'nin 17 Kasım'da piyasaya çıkış tarihi ve PlayStation ile Elder Scrolls'un epik açık dünyasının keyfini her zamankinden daha kolay hale getirdiğimizi duyurmaktan mutluluk duyduk
PlayStation VR Skyrim VR Bundle'da PS VR sistemi, PlayStation Camera, iki PlayStation Move kontrol cihazı ve Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn eklentileri de dahil olmak üzere Skyrim VR bulunur. Ayrıca 13 PS VR başlıklı demoları içeren güncellenmiş bir PS VR Demo Disc de bulunuyor.
PlayStation VR Skyrim Bundle oyunu 17 Kasım'da ABD'de 449.99 USD, Kanada'da 579.99 CAD karşılığında satışa sunulacak.
Uzun süredir hayran olduğunuz oyun olan Skyrim VR sizi oyunun destansı dünyasına götürecek. Skyrim oynamamış olanlar için büyük bir fırsat doğuyor. 

Elder Scrolls bölümlerine uzun süre kayıp olan ejderler, Tamriel'e döndüler ve İmparatorluğun geleceği dengesinde asılı kaldı. Keşfedilmiş kahraman Sesin gücü ile doğan Dragonborn olarak aralarında durabilecek tek kişi sizsiniz.
Ve hepsi çarpıcı bir sanal gerçeklik paketinde olacak. Skyrim VR, bir DualShock 4 veya PlayStation Move kontrol cihazlarıyla çalışabilir. Deneyiminizi arttırmak için, her kontrolör hareketinizi hem serbest dolaşım hem de ışınlama seçenekleri ile kişiselleştirmenizi sağlar.
Bu paket, stereo kulaklık kablolarının VR kulaklık ile entegre olmasını sağlayan gözden geçirilmiş tasarımı ve daha ince ve daha düzgün bir bağlantı kablosu içeren güncellenmiş PS VR sistemi ile gelecektir.
Güncellenmiş PS VR sistemi ayrıca, HDR geçişini destekleyen yeni bir İşlemci Birimi ile birlikte gelir; bu sayede kullanıcılar, İşlemci Birimini TV ve PS4 arasında çıkarmaya gerek duymadan HDR uyumlu bir PS4 içerikten bir TV'de yararlanabilirler.


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...