Açık Dünya Aksiyon Oyunu American Fugitive Hits Demosu geliyor.

Bu yıl PlayStation 4'te piyasaya sürülmeye istekli olan, eski bir okulun polisleri ve soyguncuların açık dünya aksiyon oyunlarından biri olan American Fugitive'nin klasik sandbox eylemini modern bir şekilde ele almasıyla geliyor.

Babanızın cinayeti için çerçevelendiyseniz, gerçek suçluyu açığa çıkarmak için ne gerekiyorsa yapmanız gerekir. Suç yeraltı dünyası için heyecan verici misyonlarla mücadele et - sadece polislerin seni izlemesine izin verme!

Aşağıda, Fallen Tree Games Sanat Yönetmeni Lewis Boadle'den doğrudan alıntılar ile birlikte bir PS4 tanıtım videosu:

Basit ama büyüleyici bir konseptten doğdu: İşlemediğin bir cinayetten hapsedilmişsen, hapisten kaçarsın ve gerçek suçluyu bulmak istersin. 80’lerin filmlerinin, TV şovlarının ve oyunların büyük hayranlarıyız ve niyetimiz hala heyecan verici ve çağdaş olsa da, bu heyecanlara saygı gösteren bir oyun yaratmaktı.

Her ne kadar son PlayStation başlığımız (PS Vita için Quell Memento) ile karşılaştırıldığında oldukça farklı bir oyun olsa da, bireyler olarak gelişmekte olan eylem başlıkları (TimeSplitters, Crysis, Black ve Goldeneye 007: Reloaded dahil) konusunda güçlü bir soyağacımız var. gelişim köklerimize kesinlikle geri dönüş gibi geliyor.
 
 

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...