Nintendo Switch, Time Magazine'de yılın en iyi konsolu seçildi.

Nintendo's Switch şu anda oyun endüstrisi sevgilisi. Şirketin son ev konsolunun can sıkıcı bir başarısızlığından sonra, karanlık Wii U, Nintendo'nun hibrid el cihazıyla evde çalışması gerekiyordu. Birkaç tasarım sorunu bir yana, ev konsolunda kaliteli oyunların kanepeden ya da hareket halindeyken oynatılmasına izin veren bir sistem sunarak onu parkın dışına attılar.
Switch ve diğer oyun sistemlerim arasında farkedilebilecek bir güç körfezi olsa bile, sistemde çok oyunculu oyunlar almamı seçmek gerçekten harika bir şey. Aynı zamanda, Nintendo'nun servetini tersine çevirdi ve pazar tavanını neredeyse Wii günlerinde görülen seviyelere getirdi. Nintendo'nun başarısı, şirketin bir sonraki mali yılda 30 milyona kadar çıkabilmesi için üretimini yeterince hızlandıracağına dair raporlar dikkat çekti.


Ayrıca Zelda Efsanesi: Vahşi Nefes, Süper Mario Odyssey ve Mario + Rabbids Krallığı Muharebesi gibi yılın en iyi oyunlarının birçoğuna ev sahipliği yapıyor. Bu nedenlerle (ve daha fazlası!) Time Magazine, Switch'i yılın en iyi teknoloji aygıtı olarak adlandırdı. O ödülü kazanmak, Xbox One X, Apple iPhone X, Microsoft'un Yüzey Dizüstü ve Samsung'un Galaxy S8 modellerinden oluşuyor.


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...