Ücretsiz PS Plus Hafta Sonu Rainbow Six Siege ve daha fazlası

Sezon 4 için White Noise PS4 DLC lansmanından önce, bugün Ubisoft, ücretsiz bir Tom Clancy'nin Rainbow Six Siege PS Plus haftasonunun habercisi ile birlikte, Seul şehir silüetinin üzerinde yeni bir haritanın ayrıntılarını duyurdu!
Güney Kore'nin 707 Özel Özel Görev Taburu'ndan iki yeni Operatör ve Polonya'nın GROM biriminden bir yeni Operatör olan Beyaz Gürültü Operasyonu, saldırı yapanların ve savunucuların savaşacağı Mok Myeok gözlem kulesi içerisinde, şehrin siluetinin üstünde yeni bir harita seti ile birlikte geliyor
Rainbowsix  Kuşatması'nın marka direktörü Alexandre Remy, "Beyaz Gürültünün amacı, meta ve güncel taktikleri değiştirmektir" diyor. "Bilgi ve iletişim ile ilgili bir sezon yapmak istiyoruz."
Popüler stratejileri bozabilen ve operatörün tercih ettiği aksaklıkları giderebilecek yeni Operatörler ve aygıtlar tasarlamak, Rainbow Six Siege için yeni içerik planlarken ekibin ne düşündüğünün büyük bir bölümünü oluşturuyor
"İlk kriter, oyuncularımızın seyahat etmesini istiyoruz, bu da daha önce hiç olmadığı bir ülkeye, şehre ya da yere gitmek anlamına geliyor" diye açıklıyor Remy. "İkinci kriter, ülkenin terörle mücadele birimi olması."
"Gelecek seviyede, sanat ve fantezi ile oyuna ayrılık yapıyoruz. Oyun ve tasarım ekipleri, istatistiklere, forumlara, topluluğa ve playtest'lere bakarak metaya bakıyor "diye ekliyor. "Ekip, neyin eksik olduğunu veya neyi iyileştirmemiz gerektiğini ve her yeni Operatör ile hangi davranışları teşvik etmek istediğimiz konusunda oldukça net bir fikre sahip."
Örnek olarak, Remy, Blood Orchid Operasyonunun hem katılımcıları hem de saldırganların ve savunmacıların daha agresif oyun stillerini destekleme araçları verdikleri zaman ayırmak için tasarlandığını söylüyor.
Rainbow Six Siege'in 2015 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, ekip bu süreci birincil odağa dönüştürdü. Takım her yıl, Rainbow Six Siege'in orijinal sürümünde bulunan içeriğin yaklaşık% 40'ını temsil eden dört yeni harita ve sekiz yeni Operatör oluşturmaya karar verdi. Ayrıca ekip, bu sene başında Operation Health'i tanıtarak genel sağlık durumunu bir öncelik haline getirdi.
Remy, "Operasyon Operasyonu, tüm oyuncunun servisler konusunda deneyimlediği yerdi," dedi. "Temel hizmetler - çerezleme, bağlantı veya ping - oyuncular için düzgün çalışmıyorsa, getirdiğiniz içeriğin kalitesi ve miktarı önemli değil."

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...