Destiny 2'de Double XP'yi Alın

Destiny 2, çift XP kazanmak için yeni bir yol katıyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan Clarion Call etkinliği, 17 Kasım'dan 10:00 PT'ye kadar yürürlüğe girecek.

Clarion Call etkinliğinde iki kat daha fazla XP kazanmak için bir klana sahip olmak zorundasınız, ancak zaten etkinlik sırasında bir tane oluşturup birliğe katılabilirsiniz ve yine de ödülü alırsınız. Bir klanda olduğunuzda, takım arkadaşlarıyla birlikte faaliyetlerde savaşmak, Destiny 2 Season 1 için parlak engramlara doğru çift XP üretecektir. Double XP etkinliği 20 Kasım'da sona eriyor.

Bir klan nasıl oluşturulacağına veya katılacağınıza ilişkin tüm bilgiler Bungie'nin web sitesinde bulunabilir. Nispeten basit bir işlemdir ve ilgilendiğinizde bu çift XP ödülünü almaya değer.

Yalnız bir oyuncuysanız, ileriki bir tarihte çift XP kazanma şansınız olacak. Bungie geçenlerde gelecekteki Clarion Call etkinliklerinin yalnız oyuncular için ödüller sunacağını açıkladı ancak olay henüz ne zaman gerçekleşeceğine dair bir ayrıntı yok.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...