Xbox One X'in İngiltere'de Satışlar İlk haftada 80.000 Birime Vardı

Xbox One X şu anda piyasadaki en yeni konsol ve aynı zamanda Microsoft'un en yeni Xbox One konsolu. Şu anda piyasada satın alınabilecek en pahalı konsol ve şu an piyasada bulunan en güçlü oyun konsolu olma özelliğine sahip.
Bütün bunlar göz önüne alındığında, pazar Microsoft'un Xbox One X'e nasıl tepki verdi? GamesIndustry.biz'in Xbox One X'in İngiltere'de ilk haftasında 80.000 adet satabileceğini iddia ettiği bir rapora göre en azından şaşırtıcı derecede iyi sonuç çıkıyor. Bu sadece Nintendo switch Mart ayında bu yılın başında piyasaya çıktığında eşleşmiyor ve aynı zamanda ilk haftada 50.000 adet sattığı Sony'nin PS4 Pro'yu da yeniyor ve 80.000 satış yaklaşık bir ay sürdü.
Özellikle Xbox One X'in rekabetten daha pahalı olduğunu ve Xbox One'ı ilk duyurduklarında Microsoft'da geri tefekkür eden bir şey olduğunu düşündüğünüzde ilginçtir ve daha sonra Kinect'i azaltmak için paketten düşürmek zorunda kaldınız. fiyat. Bununla birlikte, yerli 4K'da oyun oynama kabiliyeti, oyuncuların bu ekstra parayı kendileri için hazırlamaya istekli olması için çekici görünüyor.
80.000 rakamın yalnızca İngiltere pazarı için olduğunu ve konsolun dünyanın diğer yerlerinde, örneğin Xbox One'ın satış açısından biraz hayal kırıklığına uğradığı Japonya'da nasıl geçtiğinden emin değiliz.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...