PlayStation Bu Hafta Kara cuma Fiyatları ve Oyun Güncellemeleri

Star Wars Battlefront 2'nin piyasaya sürülmesinden ve mikro işlemlerin hızlı, ancak geçici, ortadan kaldırılmasından gelen olumsuz yanıttan bu hafta sadece endüstri için değil, PlayStation cephesinde de çok fazla mağaza oldu. Bu hafta, Siyah-Cuma öncesi satış ve perakende reklamların bol miktarı yanı sıra hayranlıkla en sevilen kitapların güncellemeleri de yapıldı.Yeni ve Devreden Çıkanlar
Kader 2
Deniz Feneri'ne İlk Bakış: Kader 2'nin ilk genişlemesi Osiris'in Laneti ile birlikte yayınlayacak olan yeni sosyal alana bir göz atın.
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2 Launch: İncelemeler, Yayın Tarihi, Oyun Oynama Videoları ve Bilinmesi Gereken Her Şey: Star Wars Battle Front 2 nihayet açıkta. Nereye atlayacağımı bilmiyor musun? Buradan başlayın.
PSVR
İki PS4 VR Oyunları 2018'e Gecikti: İnatçı ve Bravo Takımı, 2017'de gün ışığını göremeyecek. Geliştirici Süper Ölçekli Oyunlar, iki başlığı 2018 yılının başında erteledi.Güncellemeler ve DLC
Fortnite
En Son Fortnite Battle Royale Güncellemesi Denge Hakkında Her Şey: En son Fortnite Battle Royale güncellemesi, susturulmuş SMG'yi ve bazı silah dengelerini ekler ve kötü niyetli takım katillerini giderir.
Hayalet Onarıldı: Wildlands
Yeni Hayalet Onarımı: Artık Hayalet Savaşı İçin Wildlife Güncellemesi, Yama Ekranı Notlar: Tamamen yeni bir sınıf, haritalar ve daha fazlası Wildland'in Hayalet Savaşı modunun bir parçası.
İleri Takip
Overwatch'ın En Yeni Kahramanı Moira'ya Herkes İçin Hazır Oldu: Overwatch'ın 26. kahramanı beta ve tam oyunun bitti. Moira öncelikli olarak şifacıdır ancak hayat emme, hücum darbesi ile dönüşümlü yapılabilir.
Final Fantasy XV
Final Fantasy 15 Yoldaşları Multiplayer DLC Out Now: Kaba bir beta periyodundan ve gecikmeden sonra FFXV'in çok oyunculu genişlemesi canlı. Tek tek 20 $ karşılığında satın alınabilir veya sezon geçişi ile indirilebilir.Fırsatlar
PlayStation Plus
Kasım 2017'de Ücretsiz PS Plus PS4 Oyunları PlayStation Store'da Out Oldu: Kasım'ın PlayStation Plus üyeleri için yedi adet ücretsiz başlık bulunmaktadır. Önemli Noktalar: Sınırlı, Solucanlar Savaş Alanı ve Şafak Zamanında: Rush of Blood.
PS4'ün PlayStation Store'u Black Friday 2017 Satışları PS Plus Üyeleri için Erken Canlı: PlayStation Plus üyeleri, PlayStation Store'un dijital fırsatlarında birkaç gün erken ellerini kullanabilirler. Satış şu an 21 Kasım tarihine kadar canlı.
Kara Cuma
Amazon Black Friday 2017 Deals Countdown: PC, PS4, Xbox Bir Paket İndirimli: Kendinizi PSVR veya Xbox One S paketinde tatlı bir anlaşma yapmak için Black Friday önüne geçin.
PS4 Siyah Cuma 2017 Reklam Erken Fırsatlar: PlayStation 4'ün Tümü Oyunlar, Konsollar ve Aksesuarlar Satışta: PS4 sistemleri, oyun ve aksesuarları için tek bir yerde gördüğümüz her anlaşma.
PlayStation Store, Toys R US, Best Buy, GameStop, Walmart, Target, Microsoft, Newegg, Micro Center ve İngiltere'de Black Friday fırsatlarını kontrol edin.
Belirli bir başlık mı arıyorsunuz? Assassin's Creed Origins, Madden 18, South Park: Çatlak But Whole, Call of Duty: WWII, NBA 2K18 ve Kader 2 için bildiğimiz her anlaşmayı kontrol edin.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...