Xbox One X Çıktı

Bekleme bitti ve Xbox One X'in çıkış tarihi nihayet geldi. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar Microsoft'un yeni konsoluna el atıyor ve tüm Xbox One X'in geliştirilmiş oyunlarına giriyorlar.
Yeni cihaz, Xbox One oyunlarının her zamankinden daha iyi görünmesine yardımcı olan bir konsoldaki en güçlü özellikleri sunuyor.
 

Yeni aygıtla ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz Xbox One X grafik karşılaştırmamızı PC ve orijinal Xbox One ile kontrol edebilir veya Halo 5'in Xbox One X için nasıl geliştirildiğine bakabilirsiniz.
Microsoft, Xbox One X'in "oyun oynamayı seçici uzman" için olduğunu ve herkes için olmadığını söyledi. Yeni cihaz hakkında ne düşünüyorsun? Birini almayı mı düşünüyorsun? Yorumları bize bildirin veya tüm kişisel Xbox One X tahminlerimize göz atın. Xbox One X'in fiyatı 500 $ / £ 450 / AU $ olan 650 $ 'lık bir fiyatla satın alıp almayacağınıza karar vermediyseniz, Xbox One X satın alma kılavuzunuza bakarak ünitizi en iyi nereye götüreceğinize bakın.


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...