Destiny 2: Curse Of Osiris Güncelleme 1.1.0 Çıktı; Düzeltme Eki Detayları Neler Yeni?

Destiny 2'nin en son planlanan bakım periyodu beklenenden daha hızlı olduğu kanıtlandı ve oyun çevrimiçi oldu. Buna ek olarak, Bungie, PC, PS4 ve Xbox One üzerinde Destiny 2 için ilk DLC genişletmesinin lansmanını işaretleyerek 1.1.0 güncellemesi ve Osiris DLC Laneti'ni de piyasaya sürdü.
Güncelleme 1.1.0 önemli bir yoldur. Nihayet, atıcıya PS4 Pro ve Xbox One X geliştirmelerini tanıttı; Her ikisi de HDR desteğini alırken, Pro sürümü dinamik bir 4K çözünürlük ve Xbox One X ise yerli 4K elde ediyor. Xbox One S veya PS4 sahipleri için HDR desteğinin eklenip eklenmeyeceğine dair bir işaret yok.
Yamanın herhangi bir yerinde denge, hata düzeltmeleri ve diğer ayarlamalar için çok sayıda değişiklik var. Süper yetenekler artık patronlara daha fazla zarar veriyor, oyuncular düşük bir Kurtarma durumu ile daha çabuk iyileşmeye başlıyor, sayısız bomba türleri daha fazla hasar veriyor (Pulse bombaları nerfed iken) ve farklı silah türleri sıkıştı. Örneğin, hassas otomatik tüfekler bir hasar artışı, ancak hassasiyet değiştirici azaltma görürler.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...