PS4'e ps2 teması

Sony'nin PlayStation 2'sini hatırlamak için yeterince uzun süre kaldıysanız, bu PS2 Legacy Dashboard Dinamik PS4 Tema'sını Truant Pixel tarafından kontrol edilerek aşağıda bazı demo videolarıyla ilgilenebilirsiniz!

Sony Interactive Entertainment için hazırlandı ve geliştiriciye göre, 6 Aralık'ta ABD ve AB'de PlayStation Store'da 2.99 için satışa sunulacak.
Videonun başlığından alıntı yapınız: Truant Pixel'in Eski Dashboard Dinamik Teması
Sony Interactive Entertainment için hazırlandı. 6 Aralık tarihi ABD'de ve AB'de 2.99 saat kullanılabilir
SIE US, Japonya ve Naughty Dog'dan gelen girdilerle yaratılan bu temayı size getirmekten memnuniyet duyarız.
Her biri PS2 Gösterge Tablosunun işlevsel özelliklerini taklit etmek için tasarlanan son iki yıl içinde birden fazla prototip yaptıktan sonra, birbirinden farklı birçok öğeyi, manzaraları, sesleri ve işlevselliği taklit eden tek bir tema yazılımı parçasına birleştirme fırsatı verildi. PlayStation 2 Gösterge Tablosu.
Kullanıcılar başlatıldıktan sonra tamamen yeniden oluşturulmuş 'önyükleme' sırası ile işlem görürler. Lisans kısıtlamaları nedeniyle PlayStation 2 logosu kullanılamadığından, her girişten rasgele değişen bir orta çizme 'Easter Egg' yaratma fırsatı bulduk.
Oradan "Yedi Yıldızlar", rastgele noktalar birleşerek, zamanın geçişine eşlik edecek şekilde matematiksel ve dinamik oluşumları yeniden oluşturmak üzere bir görünüm kazanıyor ve orijinal PlayStation 2 bios'tan Kristal Saat biçiminde yeniden oluşturuldu.
Renk kayması kullanıcı girişi üzerinden kontrol edilir ve parçacık hızında ve davranışta ustalıklı kaymalar olur. Ek olarak, orijinal ses PS2 donanımından alınmış ve bu temanın arka plan ambiyansında ve özel açış konuşmalarında yeniden oluşturulmuştur.
Son olarak, standart olarak bu tema 1080p, 4k / UHD ve OLED ekranlar için tasarlanmıştır.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...