Mega Man 11 PlayStation 4 Trailer, Capcom 2018 PS4 Sürümünü Onayladı

Capcom bugün Mega Man 11'in 2018 yılının sonunda PlayStation 4'e gitmesini ve aşağıda ayrıntıları ile resmi bir PS4 duyuru treyler videosu çıkardığını doğruladı!
Oldskool NES konsolundaki Mega Man 2, yine de benim tercihim olmakla birlikte, Blue Bomber'ın önümüzdeki yıl Capcom Sosyal Medya Uzmanı Kellen Haney'den alacakları 2.5D serüvenine geri dönmesi bekleniyor.
Dr. Light'ın mesajı ... 20XX hiç bu kadar iyi görünmedi. Sonsuz barış için unutulmaz birçok kavgadan sonra, Capcom'un sevilen Blue Bomber, 2018 yılının sonlarında PlayStation 4'te Mega Man 11'de zafer kazanıyor!
Mega Adam'ın efsanevi mirası olan az sayıdaki ikonik video oyunu kahramanı var. Orijinal 8-bitlik klasik ilk yayınlanmasından bu yana 30 yıl geçti ve yan kaydırma eylemi türüne damgasını vurdu ve oyunları yıllar boyu etkiliyor ve hatta bugün hala etkiliyor.
Mega Man 11 PlayStation 4 Trailer, Capcom Confirms 2018 PS4 Release 2.jpg Capcom'da yetenekli, ustalıklı bir geliştirme ekibi tarafından hazırlanan klasik seriye yeni girdi olarak, sıkı yan kaydırma aksiyon-platform oyunsever taraftarları, oyuna PS4'te tamamen devrim yaparken geri dönün. Tüm yeni patronlarla mücadele etmeden ve kendi silahlarını kendi iddia etmeden önce seçtiğiniz herhangi bir sıraya göre benzersiz şekilde tasarlanmış aşamalardan geçerek atlamaya ve ateş etmeye hazır olun!
Mega Man fanlarının beklediği çekirdek oyun, 3D karakter modelleri ve seri için büyük bir sıçramayı işaret eden güzel elle çizilmiş ortamlar içeren 2.5D tarzı tanıtımıyla tamamen yeni bir görsel yön ile karşılaştı. Sanki sizin gibi Mega Adam, daha önce hiç görmediğiniz yeni bir görünümle tamamlanmış ve ona yeni ve modern bir tasarım kazandırırken anında tanınabilir stilini koruyor.
Görünüşe göre Mega Man, düşmanlarından moda ipuçları almaktan çok. Kahramanımızın, yenilmiş Robot Master patronlarından alınan farklı silahlara geçtiğinde renk değiştirdiği biliniyor, ancak römorka yakından bakın. Mega Adam 11'de, artık silahlarını kullanırken engellediği patronların özelliklerini üstlendiğini göreceksin!
Mega Man 11 PlayStation 4 Trailer, Capcom, 2018 PS4 Release 3.jpg'ı onaylıyor Mega Man 11, hem yeni fanlar hem de seri gazilerin keyif alması için bol bol vasıtalı! Mega Adam'ın köpek arkadaşı Rush da dahil olmak üzere klasik karakterler, yol boyunca Mega Adam'a yardım etmelerini sağlayacak. Ayrıca, yeni başlayanlardan hardcore fanlara kadar herkesin serisinin bilinen ödüllendirici ve zorlu oyunlarından keyif almasını sağlamak için çeşitli zorluk seçenekleri de mevcuttur.
Bu sadece Mega Man'ın 30. yıldönümünün başlangıcı ve 2018 yılında yıldönümü boyunca Mavi Bombardıman tarihini kutlamak için daha da fazla mağazamıza sahibiz. Fütüristik Mega Man X oyunlarının hayranı iseniz, mükemmeliz Senin için haberler - Sekiz tane Mega Man X oyunu gelecek sene PS4'e geliyor! Yakında bu planları paylaşmak için daha fazla bilgiye sahip olacağız, bu yüzden hangi Mavericks'i öncelikle ele almak istediğinizi düşünmeye başlayın!
Bu ay başlayanın 30. yıldönümü ile Mega Man 11'i PlayStation hayranları ile birlikte duyurmak ve paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Oyun şu an geliştirme aşamasındadır, bu nedenle oyundaki bu küçük zevkin tadını çıkarın ve Mega Man'in Yaz 2018'deki yepyeni macerası hakkında daha ayrıntılı bilgi bekliyoruz. Bizler kadar heyecanlı olduğunuzu ve sizin için çok teşekkür ederim. Bu uzun zamandır beklenen muamele için sabır!



Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...