Mortal Kombat 10, Bu Hafta Sonu Xbox Live Gold Üyelerine Ücretsiz




Xbox Live Gold üyesi olmanın getirdiği pek çok avantaj var - aylık ücretsiz oyun fırsatlarına erişim sadece bir tanesidir - ve en son bonus, özellikle oyun meraklıları, özellikle Mortal Kombat taraftarlarıyla savaşmak için özel bir ilgi olacaktır. Xbox Live, Xbox Live Gold üyelerinin Mortal Kombat X oyunlarını 10 Mart Pazar günleri ile 10 Mart Pazar günleri 23:59 PST / 2:59 AM Pazartesi günleri arasında ücretsiz oynayabileceği bir Ücretsiz Oyun Günleri etkinliği düzenliyor.

Bu ücretsiz oyun anlaşması, 23 Nisan’da Xbox One, PS4, PC ve Nintendo Switch’te piyasaya sürülen Mortal Kombat 11’in piyasaya sürülmesinden bir aydan biraz daha uzun bir süre önce geliyor. Oyunun hikayesi ve Zaman Kuleleri modunun umut verici olduğu görülüyordu. 28 Mart'ta bir betaya erişmenizi sağlayan Mortal Kombat 11'in nereden sipariş edileceği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mortal Kombat X, diziye yeni, daha yumuşak bir dövüş motoru ve Mortal Kombat lore'u önemseyen uzun vadeli hayranlara hitap edecek bir hikaye modu tanıttı. Mortal Kombat X incelememizde, GameSpot'tan Peter Brown oyunu fantastik karakter tasarımları ve dövüş mekanikleri için övdü. “Çok çeşitli dövüş stilleri ve varyasyonlarına sahip harika bir kadroyla birlikte oynayacağınız çok şey var ve yeni dövüş teknisyenleri, Mortal Kombat X'in saygın dövüş oyunları listesinde daha yükseğe dürtmek için doğru miktarda derinlik katıyor” dedi.

Mortal Kombat X'i indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın, Xbox One cihazınızın gösterge panelindeki Gold üye alanına gidin. Oyun sadece birkaç gün daha oynamak için ücretsiz, bu yüzden denemek istiyorsanız beklemeyin.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...