PS4 Sistem Yazılımı / Firmware 6.50 Yayınlandı, Güncelleme Yapmayın!

Önceki PS4 OFW revizyonları ve PS4 6.50 BETA Bellenimi'nin ardından Sony bugün PS4 Remote Play'i aşağıda belirtilen nominal değişikliklerle iOS cihazlarına getiren bir PS4 Sistem Yazılımı / Bellenimi 6.50 güncellemesi yayınladı.
Her zamanki gibi GÜNCELLEŞTİRMEYİN, bir jailbreak saldırısı geldiğinde PS4 oyun yedeklerini ve homebrew uygulamalarını kullanmak istiyorsanız ve PlayStation 4 sahne geliştiricilerinin incelemesi için aşağıdaki ilgili herhangi bir Tweeti ekleyeceğiz.


Değişiklikler:

PlayStation 4 sistemi yazılımı sürümü 6.50 hakkında

6.50 sürümündeki ana özellikler

    Artık iOS cihazlarda Remote Play'in keyfini çıkarabilirsiniz. PS4 sisteminize akıllı telefonlar ve tabletler gibi cihazlardan bağlanmak için PS4 Remote Play'i kullanabilirsiniz. PS4 Remote Play'i App Store'dan indirin.

6.50 sürümündeki diğer özellikler

    Şimdi Niconico Live kullanarak yayın yaparken 720p seçebilirsiniz. Bu servis yalnızca belirli ülkelerde ve bölgelerde kullanılabilir.

    Artık “Enter” işlemlerini gerçekleştirmek için düğme atamasını O düğmesinden X düğmesine kadar değiştirebilirsiniz. Ayarlar> [Sistem] öğesini seçin ve sonra [Giriş için X Düğmesini Kullan] onay kutusunu seçin. Bu seçenek yalnızca belirli ülkeler ve bölgeler için kullanılabilir.

"Niconico Live", DWANGO Co., Ltd. şirketinin ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.

IOS, Cisco'nun ABD'de ve diğer ülkelerde ticari markası veya tescilli ticari markasıdır ve lisans altında kullanılmaktadır. App Store, iPad ve iPhone, Apple Inc. şirketinin ABD'de ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır.

 PS4 Firmware Güncellemelerini Engelleme, Henüz Yüklenmemiş İndirilmiş PS4 Güncelleme PUP'ları, Belirli bir PS4 Firmware'e Güncelleme ve ayrıca bazı PS4 HEN Güncelleme Engelleyici Yüklerini Güncelleme ile ilgili bazı kılavuzlar.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...