En iyi Xbox One oyunları: temel Xbox One sürümleri


Gittikçe daha fazla sayıda Xbox One oyunu piyasaya giriyor, hangisinin iyi ve zaman ayırmaya değer olduğunu ve hangisinin daha iyi olduğunu bulmak zorlaşıyor. Neyse ki, en sevdiğimiz Xbox One oyunlarını önermek için buradayız - çoğunlukla yüzlerce saat süren oyunlardan sonra çoğu zaman yüzlerce olan bir liste.

Microsoft'un Xbox One konsolu altıncı yaş gününe yaklaşıyor - ancak bu hala güçlü olamayacağı anlamına gelmiyor.
Bu cesur iddianın ana nedenlerinden biri, Xbox One'ın sunduğu mükemmel bir oyun ve hizmet kütüphanesinin yanı sıra daha heyecan verici yeni oyunlara sahip olmasıdır. Şimdi 6 yaşında olmasına rağmen, Xbox One ailesinde çok fazla hayat kaldı.

Yıllar geçtikçe, Xbox One ilk parti dizisinin kalitesi için ateş altında geldi, ancak bunun biraz adaletsiz olduğunu düşünüyoruz. Bunun nedeni, Forza, Halo serileri de dahil olmak üzere, adında bazı kaçırılmayacak, tür tanımlayan istisnalar içermesidir. Şimdi Xbox One X'in 4K yetenekleri burada, bu oyunlar hiç olmadığı kadar iyi görünüyor.

AAA sürümlerinin yanı sıra, Xbox One aynı zamanda yüksek kaliteli indie oyun bulmak için mükemmel bir konsol. ID @ Xbox programı, Ori ve Blind Forest ve Cuphead gibi temel oyunlardan oluşan başlıkları içeriyor.

Xbox One'daki en iyi oyunlar listemizi derlediğimiz bu büyük kitap koleksiyonundan geliyor. Aşılması gereken çok şey var, ancak bunlar her oyuncunun kütüphanelerinde sahip olması gereken önemli oyunlar. Elbette zamanınızı istediğiniz yerde geçirebilirsiniz, ama yeniyseniz, bunlar ilk önce ziyaret etmenizi önerdiğimiz oyun dünyaları.

Hangi oyunların Xbox One'ı parlattığını görmek için okumaya devam edin ve periyodik olarak tekrar kontrol etmeye devam edin: bu listeyi, Xbox One konsolu için ayrıcalıklı zorunluluk oyunları kulübünün bir parçası haline geldiğini düşündüğümüz yeni başlıklar ile güncelliyoruz.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...