3 Xbox 360 oyunu daha xbox one x platformuna ekleniyor

Ekim ayında Xbox One X'te geliştirilecek dört Xbox 360 başlığını duyurduktan sonra Microsoft bugün üç oyunu daha onayladı.

Skate 3, Mirror's Edge, ve Gears of War 3'ün yanısıra Assassin's Creed, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3, ve Halo 3'de dahil oluyor. Dolayısıyla yedi adet geriye dönük uyumlu oyun olacak. Yeni onaylanan üç yeni başlığın baştan itibaren Xbox One X'te geliştirilip geliştirilmeyeceğini ve yeni konsol için nasıl geliştirildiğiyle ilgili özellikleri bilmiyoruz.


Microsoft'a göre, önceden duyurulan dört oyun için Microsoft, "yüksek çözünürlükte, orijinal piksel sayısının 9 kat arttığını ve renk ayrıntılarını genişlettiğini" söyledi. Bu, Xbox One'da orijinal Xbox oyunlarının gelişmiş sürümlerini oynatmak için kullanılan, Heutchy Yöntemini geliştiren Microsoft mühendisinin adını taşıyan yöntemle yapılır.

Xbox One X, 7 Kasım'da ABD'de 500 dolara satışa sunuldu. Yeni konsol tüm Xbox One oyunlarını oynatır ve aynı denetleyicilerle çalışır.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...