Call of Duty: WW2 - Zombi Modunda Tesla Gun Nasıl Alınır

Call of Duty: WW2 nihayet çıktı ve oyun yeni bir hikaye odaklı kampanya ile birlikte serinin Zombi deneyimini Nazi Zombileri şeklinde geri getiriyor. Ancak bu kez geliştirici ekip, popüler oyun modunda bazı değişiklikler yaptı.

Call of Duty sadece: WWII'nin Zombi modunda daha derinlemesine sınıf sistemi ve yetenekleri bulunur, tamamlanması daha açık hedefler de sunar. Modda herhangi bir objektif belirteç bulunmamaktadır, ancak sizin için ilginizi çekebilecek yakın ilgi noktalarını vurgulayan touchpad'e basarak küçük bir yapılacaklar listesi oluşturabilirsiniz.

Zombies modundaki hedefleri görmezden gelmekten ve yalnızca kalp içeriğinize undead Nazileri biçmekten çekinmese de, Tesla tabancasını edinmek istiyorsanız bazılarını temizlemeniz gerekecek. Yukarıdaki videoda, güçlü silahın kilidini açmak ve daha etkili bir zombi öldürme makinesi haline getirmek için tamamlamanız gereken tüm adımları gösteririz.



Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...