Xbox One S, Black Friday için en düşük fiyatına düştü

Microsoft bugün Black Friday indirimlerini açıklıyor ve bir Xbox, Windows dizüstü bilgisayarı veya Windows Karışık Gerçeklik kulaklıkla ilgileniyorsanız bir dizi fırsat var. Microsoft, Xbox One S 500GB modelini sadece 189 dolara  1 adet ücretsiz oyunla birlikte veriyor . Bu, Sony'nin 1 TB'lık PS4 Slim anlaşmasından (oyunsuz) 10 dolar daha ucuzdur; bu, büyük bir boşluk değildir, ancak Microsoft'un konsolu, film seyretmekle ilgileniyorsanız 4 K'lık Blu-ray oynatıcıyı içermektedir. Diğer fırsatlar 1TB ve 500GB Xbox One S paketlerinin 50 $ 'ı ve bazı Xbox oyunları, aksesuarları ve Xbox Live abonelikleri üzerindeki indirimleri içermektedir.

Yeni Surface Pro, Black Friday için de bir miktar indirim kazanıyor. Microsoft Surface Pro i5 256GB'den 329 dolar ve Surface Pro i5 128GB'dan 229 dolar teklif ediyor ve her ikisi de siyah Tip Kapaklı bir klavye ile birlikte verilmektedir. Bir Surface Laptop (i5 256GB veya i7) satın alırsanız, Microsoft Harman Kardon Invoke Cortana hoparlörünü ücretsiz olarak paketliyor.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...