Wolfenstein II Xbox One X PS4 Pro Üzerinden Büyük Kazanç Sağlıyor; 4K'da Max Ayarlarda GTX 1080 Ti ile Uyumlu

Xbox One X'de Wolfenstein II (Amazon, 499,00 dolar), görüntü kalitesinde PS4 Pro üzerinde büyük bir kazanç sağlıyor ve Microsoft'un konsolu PC'nin en iyi özelliklerine daha yakın.

Eurogamer'in Digital Foundry, en yeni Wolfenstein taksitini Microsoft'un Xbox One X ve Sony'nin PS4 Pro'larına test etti ve One X, gerçek 4K hedefine ulaşmak açısından daha inandırıcı bir gösterim sundu. Digital Foundry'nin analizini aşağıda bulabilirsiniz:

Her iki konsol da, Sony'nin konsolundaki en yüksek çözünürlük çıkışı ile 2560 × 1440 olan dinamik çözünürlük ölçekleme kullanırken, Xbox One X'deki çıktı 3840 × 2160 piksel ile 2.25 kat daha yüksek. Digital Foundry'e göre görüntü kalitesi, Microsoft'un bilgisayarında en iyi sunumla karşılaştırılabilir kalite ayarlarına sahip konsolundaki ana yükseltmedir.
PS4 Pro sürümü gibi Xbox One X de zorlu sahnelerde performans düşüşleri yaşıyor. Digital Foundry, "Son dönüş, Xbox One X'te daha görsel açıdan eksiksiz bir 4K paketi ve ultra HD ekran için daha iyi bir eşleşme" diyor. "Orijinal soruna geri dönmek için: yeni konsol çözünürlüğü iyileştirebilir ve diğer sürümlerde görülen performans düşüşlerini azaltabilir mi? Peki, orada cevabı olumsuz olarak kalır - Xbox One X, Pro sürümüne benzeyen 50-60fps'lik bir pencerede çalışır. Başlangıçtaki tekerlekli sandalye sınırı segmenti en az 60fps'de çalışmaya eğilimli ve daha sonra gizli temelli aşamalardan benzer. Bununla birlikte, düşmanları ve fiziği istiflenmiş açık alanlarda CPU sınırlılığı var gibi görünüyor. Dinamik ölçekleyici yalnızca GPU darboğazdaysa ayarlar ve oyunun daha vergi alanlarının bir bölümünde çözünürlük kaymaz. "
"Genel olarak, Xbox One X'ın görüntü kalitesi açısından Pro üzerinde büyük bir kazanç sağladığı ve güzel bir 4K oyun deneyimi sağladığı, ancak çekirdek oyunların çoğu aynı kalıyor ve bu performans sorunları müdahaleci olabilir."


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...