Sony'nin Black Friday 2017 Haftalık PlayStation Deals Açığa Çıktı

Daha önce bazı Black Friday 2017 Reklam Taramalarını paylaştık ve şimdi Sony, bu tatil sezonunu başlatmak için 2017 Black Friday PlayStation fırsatlarını açıkladı.
Sony PlayStation Pazarlama Müdürü Mary Yee'nin verdiği bilgiye göre, tüketiciler PlayStation 4'te, PlayStation VR'de ve 19 Kasım'dan itibaren daha fazla kara geçebilir.
Tatil ruhunu yakalamak için, sizinle paylaşacak bazı muhteşem Black Friday fırsatlarımız var. Black Friday, 19 Kasım'da baslayarak 27 Kasım'da Cyber ​​Pazartesi gününe kadar katılımcı perakendeciler tarafından arz edilirken bu sene başında ABD'de bir hafta boyunca bir bütün hafta kutlayacağız.
İlk olarak, tüm PlayStation VR paketleri katılımcı perakendecilere büyük bir satışa sunulacak. Kısa süre önce duyurulan PlayStation VR Gran Turismo Spor Paketini 299.99 USD (MSRP) ve PlayStation VR Skyrim VR Bundle'ı 349.99 USD (MSRP) olarak ucuzluyor.
Daha yüksek bir VR deneyimi için GT Sport'un sürücü koltuğuna atlamak veya ejderha mücadelesi eylemiyle dolu The Elder Scrolls'un sanal açık oyun dünyasına taşınmak için hiç bu kadar iyi zaman olmadı.
PlayStation 4 için, Jet Siyah'daki standart ince 1TB sistem 199.99 USD'den satışa sunulacak. Bu, PS4'ü hediye olarak almak için veya kendiniz için iyi bir muamele yapmak için mükemmel bir zaman. Ayrıca, bulunduğunuz sırada ilave DualShock 4 kablosuz kontrol cihazlarını da stoklayabilirsiniz.
Yakın zamanda piyasaya sunulan yarı saydam renkler de dahil olmak üzere tüm DS4 denetleyicileri katılan perakendecilerden 39.99 USD (MSRP) seviyesinde başlayacak.
PlayStation Plus üyesiyseniz, 17 Kasım'dan itibaren PlayStation Store Black Friday Sale'deki en büyük fırsatlardan bazılarına özel erken erişim sağlayacaksınız. PS Plus üyeleri, en çok satanlara yapılan en popüler bültende% 40 indirim fırsatları bulacaklar.
PS Plus üyesi olmasanız bile, Kasım 21'den başlayıp 28 Kasım'da PT 28'de başlayan PS Mağazasında Black Friday fırsatlarından hâlâ faydalanabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde PS Mağazası Black Friday teklifleri hakkında daha fazla bilgi edineceğiz,


PS4'ü en çok satan oyun konsolu ve PlayStation'ı oynamak için en iyi yer haline getirmeye devam ettiğiniz için tüm hayranlarımıza teşekkürler. Başka bir şaşırtıcı tatil sezonu için sabırsızlanıyoruz ve siz ve ailenizin harika bir Şükran Günü olması dileğiyle!


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...