Activision Call Of Duty filmi hakkında konuştu

Activision'ın Tim Kilpin, şirketin video oyunlarına dayanan film yapma konusunda genel bir yaklaşım gösterdiğini açıkladı. Kiplin, Activision Tüketici Ürünleri Grubu'na yöneldi ve oyunun büyük ekran için nasıl uyarlanacağını dikkatlice düşünmenin önemli olduğunu söyledi.
"Herhangi bir franchise'ı hikayeli olarak bu mirasla alıp yeni bir form faktörüne genişletirsen, gerçekten dikkatli olmalısın" diye konuşan Kilpin MCV'ye verdiği demeçte; "Açıkçası, senaryo ve hikaye doğru değilse yapmayacağız; birinin söylediği bu durumlardan biri değil, sadece umrumda değil!" Olanlar bu değil. İyi sonuç alındığı takdirde, oyunun temenni ettiği geleneksel temelin ötesinde, temel izleyiciyi genişletme fırsatı bulduğunu düşünüyoruz. "
Kilpin, bir Call of Duty filminin zaten çok büyük serilerin profilini genişletmesine yardımcı olabileceğini öne sürdü.
"M puanlı bir oyun olarak, bu çekirdek bir izleyicidir ve biz bundan daha geniş bir fırsata ulaşmak için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz; hikaye anlatımı iyi yapılırsa, o da anahtardır" dedi.
Activision, Call of Duty filmleri için Marvel tarzı bir evren yaratmayı umuyor. Activision Studios yönetici Nick van Dyk, bir önceki röportajda, hayranların Call of Duty filmlerinin tonlar bazında oyunlara benzeyebileceğini beklediklerini söyledi.
"Oyun ile aynı yüksek düzeyde adrenalin, yüksek enerji estetiği olacak, ancak gerçek anlamda bir uyarlama değil" dedi. "Bu, çok geniş kapsamlı ve kapsayıcı, küresel bir alan ... büyük, tentpole, Marvel-esque film."
MCV röportajında ​​Kiplin kısaca, Bir Overwatch filmi olasılığını tartıştı. Call of Duty filminden sonra bir Overwatch filminin mümkün olabileceğini soran Kiplin, "Bunu çok isteriz" dedi. Hiçbir şey hakkında pek bir şey teyit değil, ancak Overwatch şortunun ne kadar harika olduğunu düşünmeyi düşünmek hala heyecan vericidir.
Activision Stüdyoları, eski Disney yönetici Nick van Dyk ve The Hateful Sight ve Pulp Fiction üreticisi Stacey Sher'in başkanlığında. Bölüm aynı zamanda Netflix şov Skylanders Akademisinin serbest bırakılmasını denetledi.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...