AC Origins Xbox One X vs PS4 Pro; XB1X PS4 Pro'da% 44 - 96 arasında Çözünürlük Toplaması sunuyor

AC Origins, hem Xbox One X (Amazon, 499.99 ABD Doları) hem de PS4 Pro'da teste tabi tutuldu ancak Microsoft'un yeni konsolu ne derece iyi bir deneyim sunuyor?

Eurogamer'in Digital Foundry, Origins Xbox One X ile PS4 Pro'nun gösterisini tanıttı ve bazıları her iki platform arasında eşitlik olduğunu iddia edebilirken,Bazılarıda Microsoft'un yeni konsolunun% 44 ila% 96 arasında bir çözünürlük artışı sağladığını söyledi. Ayrıca, Xbox One X daha iyi doku filtreleme sunar. Digital Foundry'nin analizini aşağıda bulabilirsiniz:

Sony'nin konsolundaki mutlak minimum çözünürlük 1350p iken, Microsoft'un konsolundaki minimum değer 1656p ve 1700p ile 2160p arasında bir ölçek.

Gölge çekme mesafesi Xbox One X'te biraz daha uzundur ancak çözünürlüğü yaklaştırmak her iki konsoldaki temelde aynıdır. Aynı şey, dünyanın çekme mesafesi hakkında da söylenebilir. Kesin sahneler Xbox bir X'te biraz daha hızlı iken performans ve kare hızı oyun esnasında benzer gibi görünüyor.

Assassin's Creed Origins artık PC, Xbox One ( Xbox One X
dahil) ve PS4 (PS4 Pro desteği ile) için kullanılabilir. Ubisoft oyunun son güncellemesini, 1.04 düzeltme ekini, bu hafta başlarında yayınladı.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...