1TB PS4 Slim Almak için mükkemmel yılbaşı anlaşması

Sony'nin cömert PlayStation fırsatları büyüdü. Zaten satışa sunulan PS4 Pro ve PSVR paketlerine ek olarak, 1TB PS4 Slim de bu tatil mevsiminde satışa sunulacak.
17-24 Aralık tarihleri ​​arasında taban 1TB İnce model 250 dolara satışa sunulacak. Yayınlandığı sırada, PS4 Pro anlaşmasının geçtiğimiz hafta yaptığı gibi, bu anlaşmanın herhangi bir İnce paketlerde fiyatları geri alacağı onaylanmadı.

Bu anlaşma, geçen hafta Sony'nin sanal gerçeklik kulaklığı için 100 $ 'lık paketleri deviren PSVR indirimi ile birleşti. PSVR paketleri 24 Aralık'a kadar satışa devam edecek. Fakat bugün PS4 Pro satışının son günü bu nedenle bu son iki hediyeyi hızlı bir şekilde kaptığınızdan emin olun.

Diğer PS4 haberlerinde Aralık ayı içerisinde ücretsiz PlayStation Plus oyunları mevcut . Monster Hunter World, PS4'te başka bir beta sürüm için geri geliyor ve bu sefer PlayStation Plus aboneliği gerekmeyecek. Ancak şenlik havasına girmek istiyorsanız, Fornite ve Overwatch'ın tatil etkinlikleri başladı.  

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...