Aralık 2017 ücretsiz PS4 PS Plus Oyunları

Resmen Aralık ayı ve ayın ilk Salı günü PlayStation Plus üyelerine yeni bir dizi ücretsiz oyun getirdi. Artık Plus üyelerine indirmek için toplam altı oyun daha sunuluyor; PlayStation 4'te toplam dört, Avrupa'da ise beş kişi var.
PS4'ün dizilimi, 2012 Zelda-esque aksiyon oyununun remastered bir versiyonu olan Deathinitive Edition: Darksiders II başlığı altındadır. Bu sürüm, çeşitli teknik geliştirmelerle birlikte orijinal sürümün DLC'sini de içeriyor. Bu ay Kung Fu Panda'nın yanında: Efsanevi Efsaneleri Gösterme. Kasım ayından itibaren Şafağa Kadar Bir PSVR freebesi: Rush of Blood, bu ay boyunca ücretsiz kalır ve Avrupa'da olanlar da Siz İçin Bu'yu ücretsiz alabilirsiniz. Ayrıca, Cross-Buy sayesinde Forma 8 PS4'te Vita'ya ek olarak sunuluyor.
PS3 tarafında Xblaze: Kaybı Anıları ve Syberia Koleksiyonu bulunuyor; ikincisi, iki Syberia macera oyununun bir derlemesidir. Söz konusu Forma 8'e ek olarak Vita sahipleri Wanted Corp'u ücretsiz indirebilirler.
Tüm bu oyunların PS Plus üyeleri için PlayStation Store'da artık mevcut. Sony, 2 Ocak Salı gününe kadar indirmek için ücretsiz olacak, bunları Sony'nin bir sonraki bedava paylaşım paketiyle değiştireceğim. Bu oyunları iddia etmek, aktif bir Artı üyeliğiniz olduğu sürece onları istediğiniz kadar oynamanıza izin verir.
Ücretsiz oyun sitelerine ek olarak, PS Plus abonelerine bu ay başka bonuslar da kazanıyor. Artı üyeler, 9-12 Aralık tarihleri ​​arasında PS4'te çalışan Monster Hunter World beta'ya özel erişim sahibi olurlar. Ayın ilerleyen saatlerinde ayrıca, çeşitli karakterlerden, derilerden ve ses paketlerinden oluşan ücretsiz oynanabilir oyun Smite için PlayStation Plus Paketi alacaklar.Aralık 2017 Ücretsiz PS Plus OyunlarıPS4


    Darksiders II: Deathinitive Edition
    Forma 8
    Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends
    That's You (EU only)
    Until Dawn: Rush of Blood (PSVR)

PS3

    Xblaze Lost: Memories
    Syberia Collection

Vita

    Forma 8
    Wanted Corp


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...