PS4 Pro ve PS VR Sistemlerinde Aralık ayı fırsatları

Sony'nin Black Friday anlaşmasını kaçıranlar, Aralık ayına kadar PS4 Pro ve PlayStation VR Sistemleri ile ilgili fırsatlar sunan yeni bir Tis The Season to Play tatil promosyonunu duyurdular
 

Alıntı için Sony PlayStation Pazarlama VP Mary Yee'nin sunduğu en son mevsimlik spesiyallere göz atın:
Tatil amaçlı alışveriş sezonu tam hızla gerçekleşiyor ve kutlamaya değecek çok daha fazla fırsatımız var!
10 Aralık Pazar'dan başlayarak, gözünüzde tutmanız gereken ABD'de bir dizi PlayStation anlaşması var.
Zaten birisi için (veya kendiniz) bir PlayStation VR veya PS4 sistemi edindiyseniz, 199.99 $ 'dan (MSRP) başlayan yeni PS VR paket fırsatlarımızın yanı sıra 349.99 $' dan başlayan PS4 Pro (MSRP ), bu da normal MSRP'den 50 TL daha az.
10 Aralık Pazar gününden 24 Aralık Pazar gününe kadar
PlayStation VR Gran Turismo Spor Paketi199.99 USD (MSRP) // Normal fiyat: 299.99 USD (MSRP)
Bu pakette bir PS VR sistemi, bir PS Kamera, bir GT Spor kopyası ve yeni PS VR demo diski bulunur. Dünyanın kurulduğu ilk yarış deneyimi, oyuncuları sanal gerçeklikte doğrudan sürücü koltuğuna götürerek deneyimi daha da yükseltiyor. Arcade Modunda özel VR Sürüş modunda seçkin arabalarla heyecan verici bire bir yarış deneyiminizi yaşayın.
PlayStation VR DOOM VFR Paket$ 299.99 (MSRP) // Normal Fiyat: $ 399.99 (MSRP)
Bu pakette bir PS VR kulaklık, bir PlayStation Kamera, bir Doom VFR kopyası ve yeni PS VR demo diski bulunur. DOOM VFR, VR'ye sevdikleri sevdikleri hızlı tempolu oyun fanatikleri getiriyor. Mars'ta UAC tesisinin yeni alanlarını keşfetmek ve etkileşimde bulunmak için atıkları şeytanlar ordusuna bırakın ve tamamen yeni bir bakış açısıyla cehenneme girin.
PlayStation VR The Elder Scrolls V: Skyrim VR Paketi$ 349.99 (MSRP) // Normal Fiyat: 449.99 $ (MSRP)
Bu pakette bir PS VR sistemi, PS Kamera, iki PlayStation Move denetleyicisi, Skyrim VR'nin bir kopyası ve yeni PS VR demo diski bulunur. Skyrim VR, Skyrim'in destansı dünyasını sanal gerçeklikte kontrol etmek isteyen oyuncunun uzun süredir hayranları için ya da ilk kez Tamriel'de parmak uçlarını neredeyse daldırmak isteyen meraklı oyuncular için mükemmeldir.
10 Aralık Pazar gününden 16 Aralık cumartesi gününe kadar PlayStation 4 Pro sistemlerinin MSRP'si, paket dahil olmak üzere normal önerilen perakende fiyatın 50 $ altında olacak.
PS4 Pro 1TB Jet Siyah Konsolu$ 349.99 (MSRP) // Normal Fiyat: $ 399.99 (MSRP)
DualShock 4 denetleyicisine sahip süper şarjlı PS4 Pro sistemi, sınırlı bir süre daha büyük bir değerde sunulmaktadır.
Sınırlı Üretim Star Wars Battlefront ll PS4 Pro Bundle$ 399.99 (MSRP) // Normal Fiyat: $ 449.99 (MSRP)
Bu paket, DualShock 4 denetleyicisine uyan, tamamen uyarlanmış bir PS4 Pro sistemine ve Star Wars Battlefront II'nin bir kopyasına sahiptir: Elite Trooper Deluxe Edition.
Sınırlı Sürüm Kader 2 PS4 Pro demeti$ 399.99 (MSRP) // Normal Fiyat: $ 449.99 (MSRP)
Bu paket, DualShock 4 denetleyicisine uyan, 1 TB sabit disk sürücüsüne sahip Glacier White PS4 Pro, Destiny 2'nin bir kopyasını ve oyun Genişleme Geçişini içeren bir dijital içerik fişini içeriyor.
Öyleyse devam edin ve bu tatil mevsiminde kendinize bir muamele yapın veya sarf malzemeleri süresince tatil alışveriş listenizdeki bazı isimleri kapatın. Yeni Aralık fırsatlarımızla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Tatilin geri kalan kısmını aileniz ve arkadaşlarınız ile oyun oynamanın tadını çıkarmanızı umarız!

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...