Devil May Cry 5:Kaçırılması Çok Kolay Gizli Bir Silah Var

Görev 11'de, Dante'nin mahvolmuş bir şehri keşfetmesini sağladığını kontrol edeceksin. Seviyenin orta noktasında, şeytani dalları içinde dolaşmış büyük bir kuleye geleceksiniz. İlk kan kesesine saldırarak binanın batmasına neden olan ilk set kirişler ölür. Platformun altında iki tane daha kan kesesi var. Seviyeye devam etmek için çıkışa en yakın olanı imha edebilmenize rağmen, kulenin yakınında daha fazla batmasına neden olacak bir tane daha var. Bu özel kesenin yok edilmesi, bölgedeki Gizli Görev'e de erişim sağlayacaktır. Ayrıca bir odaya açılan zeminin altındaki bölümde de bir açıklık bulabilirsiniz. Odaya girin ve bir öğeyi bulmak için kırılan masaya yaklaşın. Dante'ye orijinal Kalina Ann roketatarını verecek.
                                                          
Elinizde iki roket fırlatıcı varsa, Dante, Double Kaliana Ann ateşli silahını oluşturmak için onları bir araya getirir. Esasen her iki roketatarı birbiri ardına sırayla kullanan, atışlar arasında geçen yüksek güçlü silah, Devil Hunter'ın en güçlü ateşli silahıdır. Dante, yüksek hız ve güce sahip roketleri ateşlemenin yanı sıra, güçlü bir lazer saldırısı da dahil olmak üzere yeni hareketler açmak için her iki silahı bir araya getirebilir. Gunslinger tarzında, Double Kalina Ann'in hareket seti ve gücü daha da artar ve bir kavgada başka seçenekler de eklenir.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...