The Division 2 Büyük Bir Gün Bir Güncellemesi Var.

Ubisoft'un yeni yağma güdümlü atıcı, The Division 2, sadece birkaç gün uzaklıktadır. Yayıncı, oyunun yayınlanmasına marşı andıran bir yaklaşım izliyor ve hangi siparişte sipariş verdiğinize bağlı olarak birkaç gün erken teklif ediyor. Oyuna ne zaman atlayabileceğinize bakılmaksızın, önce yoğun bir gün bir güncelleme indirmeniz gerekir.

Destek web sitesinde detaylandırıldığı gibi, Ubisoft, "ana oyun için çeşitli hata düzeltmeleri ve geliştirmeler içeren" The Division 2 ile birlikte büyük bir yama yayınlıyor. Xbox One ve PC'de güncelleme, bölgenize ve tercih ettiğiniz dile bağlı olarak "48-52 GB arasında, PS4 yaması ise 88-92 GB arasında olacaktır.

Bunun üzerine, Ubisoft, 11 Mart'ta başlayan 1.5 Başlık Güncellemesi'ni piyasaya sürüyor. Bu yama aynı şekilde zorunludur, ancak daha küçüktür, platformunuza ve bölgenize bağlı olarak yaklaşık 2 GB ağırlığındadır. Ubisoft, bu güncellemede "Eksik veya Beta Açık sırasında bazılarının yaşadığı ses kesilmelerine hitap ediyor" diyor.

2.Bölüm resmi olarak 15 Mart'ta başladı, ancak bazı oyuncuların oyunu biraz erken oynama şansı olacak. Altın veya Nihai Baskıları ön sipariş edenler 12 Mart'tan itibaren başlığa dalacaklar. Oyun bölgeye bağlı olarak farklı zamanlarda da oynanacak; burada listelenen tüm zamanları görebilirsiniz.

Önceki oyunda olduğu gibi, Ubisoft de The Division 2’yi sürekli serbest bırakma sonrası güncelleme akışı ile desteklemeye devam edecek. Yayıncı kısa bir süre önce, bu yaz ve sonbaharda iki yeni bölümün geldiğini görecek ve bu kış için üçüncü bir slate ile karşılaşacakları oyunun Birinci Yıl yol haritasını belirledi. Ubisoft ayrıca, bu bölümlere ve özel kozmetik ürünleri ve diğer perks'e erken erişim sağlayacak 40 $ 'lık bir One kartı sunuyor.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...