En iyi PS4 oyunları: 25 adet oynamaktan zevk alacağınız oyun

Oynanacak çok çeşitli mükemmel oyunları bir araya getiren bir konsol arıyorsanız, PlayStation 4'ten daha fazla görünmeye gerçekten ihtiyacınız yok.

Her geçen gün yeni çıkan bültenlerle PS4 için yeni bir şey bulmak çok kolay. Daha zor olan ise, seçeneklerinizi azaltmak ve konsolun zaman ve paranıza daha az değere sahip bir şey için sunması gereken en iyi şeyi kaçırmadığınızdan emin olmaktır.


Orada pek çok oyunla bu listeyi olabildiğince çeşitli tutmaya çalıştık. Horizon gibi platformdan seçkinlerden Zero Şafak, Son Guardian ve Uncharted 4'e kadar her şeyi kapsayan geniş bir deneyim yelpazesini, Destiny 2 ve Assassin's Creed Origins gibi üçüncü taraf tekliflerinin en iyileriyle harmanladık.

İster başlangıçtan beri bir PS4'e sahip olsanız da, 4K vaatleriyle çizilen sisteme yeni başlayanlar olsun veya sadece bazı Noel hediyesi önerileri arıyorsanız, 25 maddelik güçlü, en iyilerimizde seveceğiniz yeni bir şey bulmalısınız


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...