En iyi 25 Xbox One oyunu

Fantastik oyunları multimedya esnekliği ile dengeleme konusunda Xbox One kadar pek çok konsol yok. Son derece başarılı PS4'le birlikte mükemmelliğe giden yol düzgün olmamasına rağmen, Microsoft'un sistemi son dört yıldır kendi haline geldi ve kendine ait olduğunu söylemek güvenlidir. Artık orijinal konsolun tıknaz gövdesi çok daha küçük ve şık Xbox One S için bir kenara atıldığına göre, Xbox One, oturma ocağınızın ortasında gurur duyabilecek bir konsoldur. Bu orta nesil güncelleme sadece daha önceliğinden daha iyi görünmüyor aynı zamanda daha da güçlü. Upscaled 4K oyunlar ve 4K Blu-ray oynama yeteneğine sahip olan bu inanılmaz makul fiyat noktasında muhteşem bir şey haline geldi. Xbox One S ile gelişmeyi durdurmakla yetinmeyen Microsoft, teknolojiyi tüm yeni ve güçlü Xbox One X ile bir kez daha hızlandırdı . 

  Xbox One S kadar aldatıcı düzgün görünmesine rağmen, One X bir sürü güç barındırıyor. . Aslında, şu anda dünyanın en güçlü konsolu ve sanal gerçeklik desteği de dahil olmak üzere harika şeyler vaat ediyor. 
   Microsoft, seyircilerini keskin, keskin 4K geleceğine doğru hafifçe basarken, orijinal Xbox ve Xbox 360 başlıklarının her konsolda oynatılmasını sağlayarak eski sistem kullanıcılarına da destek veriyor. Bu başlıkların birçoğu Tek X'te kendi geliştirdiği yamalar alacak şekilde ayarlanmıştır. İster özgün Xbox'da, ister Xbox One S'de oynuyorsunuz, ya da yeni Xbox One X'inizi yeni kurduk, şu anda mevcut olan harika oyunların keyfini çıkarmanızı sağlamalısınız. 
   Microsoft'un çapraz ve geriye dönük uyumluluğunun kapsamı, bitmeyen yeni bültenlerin yanında, hangi oyunlarınıza zaman ve para etmeye değer olduğunu belirlemek zor olabilir. 


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...