Mortal Kombat 11 Switch Lansmanı Hareket Halindeyken Dövüşü Gösteriyor






Mortal Kombat 11, Nintendo Switch'te piyasaya sürüldü ve dizinin yeniden başlatılmasından bu yana Nintendo sistemindeki ilk MK oyununu belirledi. Switch sürümü çağdaşlarından biraz daha az güzeldir, ancak taşınabilirlikle oluşturduğu görsel sadakatten yoksun. Bu nedenle, resmi Switch treylerinin halindeyken vurgusu üzerinde durması şaşırtıcı değildir.

Römork (yukarıda) geri çekilmeden ve dövüşlerin görüntülerini oynatırken daha küçük bir Geçiş penceresinde oynanışı göstermeden önce bir parça kesim gösterir. Daha küçük ekran boyutundan dolayı görmek zor, ancak diğer oyun fragmanlarında ve Kombat Kasts'ta görmeye alışkın olduklarına kıyasla dövüşler biraz düşük.

Switch versiyonunun bazı grafik kısması ile geleceğini biliyorduk. Son uygulamalı bir önizleme, düşüş seviyesine rağmen, oyunun mücadeleyi tutarlı tutmak için sorunsuzca koştuğunu gösterdi. Bu, taşınabilir bir sürüm istiyorsanız, büyük olasılıkla sistemlerin bütünlüğünden fayda sağlamaktan ödün vermeyeceğiniz anlamına gelir.

NetherRealm, MK11 kadrosunu, en son Kitana'nın geri dönüşünü ilan eden lansmanını başlattı. Stüdyo şimdi Shang Tsung ile başlayacak olan indirilebilir içeriğini hazırlıyor. Bu oyundan sonra stüdyo yeni franchise veya hatta türlerini keşfetmek için arıyor olabilir.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan'da PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...