Yeni Nintendo Switch: Bir sonraki Switch konsolundan görmek istediğimiz her şey




Yeni Nintendo Switch: Bir sonraki Switch konsolundan görmek istediğimiz her şey
Yeni Nintendo Switch, Nintendo Switch 2, Switch Pro, Switch Mini veya bir çift yeni Switch konsolu - Nintendo'dan yeni elde edilen el cihazı ne olursa olsun, yakında bir noktada en az bir başka Switch modeli gelecek.

Nintendo Switch'in iki yıllık bir marka haline gelmesiyle, hibrit el / portatif konsolun dünyayı fırtınaya soktuğunu söylemek güvenli. ABD'de şimdiye kadarki en hızlı satılan konsolu ve Nintendo'yu mutlak para biriktiriyor.

Ancak donanımlar bugünlerde hızla yaşlanıyor ve Nintendo, konsolunun bugünün oyuncuları için alakalı ve çekici kalmasını sağlamak için bir donanım yükseltmesi yapacak. Peki Switch gibi bir başarıya nasıl dayanabiliriz?

Donanım yükseltmeleri, Nintendo’dan olanlar bile, konsollar için yeni bir şey değil. Japon oyun devi, el konsollarını yinelemek için verimli bir sicile sahip: 3DS ailesinin farklı boyutlarda, şekillerde ve değişen 3D yeteneklerine sahip, ancak hepsi birbirleriyle aynı oyun kartuşlarını oynayabilecek çok sayıda modeli var.


Hiç yorum yok

Featured post

NASA, Jüpiter Uydusu Europa'nın büyüleyici 'kaos arazisine' zoom yapıyor.

Uzay ajansı, 90'ların uzay aracı görüntülerini Europa'nın vahşi yüzeyinin çarpıcı yeni çalışmalarına dönüştürmek için modern görü...